Görüş Bildir
Haberler
19 Mart İptal Edilen Uçuş Seferleri: Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı İptal Edilen Uçuş Listesi

19 Mart İptal Edilen Uçuş Seferleri: Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı İptal Edilen Uçuş Listesi

Ömer ÖNDER
19.03.2022 - 10:56

Meteoroloji tarafından İstanbul için yapılan kar fırtınası uyarısı açıklamalarının ardından pek çok vatandaş gözlerini uçuş seferlerine çevirdi. İstanbul’da yaşanan kar fırtınası ve kötü hava şartları nedeni ile geçtiğimiz haftalarda uçak seferlerinin büyük bir kısmı iptal edilmişti. Uçak bileti olan ve seyahat etmeyi planlayan vatandaşlar Sabiha Gökçen Havalimanı ve İstanbul Havalimanı’ndan gelecek açıklamaları araştırmaya başladı. Peki 19 Mart hangi uçuş seferleri iptal edildi? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İstanbul’da haftalardır etkisini gösteren kar fırtınası ardından meteoroloji tarafından yapılan yeni kar uyarıları ile birlikte uçak bileti olan ve seyahat edecek vatandaşlar uçuşlarının iptal edilip edilmediğini merak etmeye başladı. İstanbul ve çevresinde etkili olan kar fırtınası nedeniyle bazı uçuşları iptal eden THY yeni kararlar aldı. Peki hangi uçuşlar iptal edildi?

19 Mart Uçuş Seferleri İptal mi Edildi?

19 Mart Uçuş Seferleri İptal mi Edildi?

THY Basın Müşavirliği tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada “19 Mart tarihinde İstanbul’da beklenen hava muhalefeti nedeniyle MADKOM (Meteorolojik Acil Durum Komitesi) kararı gereğince İstanbul Havalimanı kalkışlı 43’ü iç, 37’si dış hat olmak üzere 80 seferimiz iptal edilmiştir. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan ise 20 sefer iptal edildi' denildi. Öte yandan THY, İstanbul Havalimanı’ndan yarın planlanan 57 seferini iptal ettiğini duyurmuştu.

İSTANBUL HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI MERKEZLİ İPTAL EDİLEN UÇUŞLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Yapılan Uçuş İptali Açıklaması

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Yapılan Uçuş İptali Açıklaması

Sabiha Gökçen Havalimanı Meydan İşletmesi Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş. (HEAŞ), Meteorolojik Acil Durum Komitesi (MADKOM) yaptıkları toplantı sonrasında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, 'Sabiha Gökçen Havalimanında beklenen olumsuz meteorolojik koşullar nedeniyle, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında, 19.03.2022 tarihinde tüm gün için yüzde 25 oranında, 20.03.2022 tarihinde saat 05.00 ile 14.59 arasında yüzde 10 oranında uçuş iptali yapılmasına karar verilmiş olup, tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir' denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın