Görüş Bildir
Haberler
'Atatürk Havalimanı Dini Külliye Oluyor' İddiasına İletişim Başkanlığı'ndan Yalanlama

'Atatürk Havalimanı Dini Külliye Oluyor' İddiasına İletişim Başkanlığı'ndan Yalanlama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden (DMM) yapılan açıklamada, sosyal medyada 'Atatürk Havalimanı, dini külliye oluyor' açıklamasıyla paylaşılan görüntülerdeki yapının, külliye değil yapımı devam külliye konseptinde bir alan olduğu ifade edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

DMM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerle ilgili, 'Atatürk Havalimanı, dini külliye oluyor' iddiası doğru değildir. 

Bahse konu görüntülerdeki yapı dini bir külliye değil, İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi proje alanında yapımı devam eden külliye konseptindeki alanı göstermektedir. 

Kuzey ve güney yerleşkesinde atölye, sergi salonları, lokanta, çarşı, millet kıraathanesi, aşevi gibi donatıların yer aldığı alanda, külliye konseptiyle geleneksel yaşam biçiminin yeniden canlandırılması amaçlanmaktadır.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
53
7
6
4
2
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uğur Balaban

"külliye konseptindeki alan" yani külliye işte. Külliye oluyor demektir. Külliye konsepti denilince akla manav mı gelecek? Basbayağı külliye oluyor. Yalanlar... Devamını Gör

Ihsn Ünal

ATATÜRK hava limanına yapılan mutlaka hesabı sorulacak bahçeli ATATÜRK ü yok etmek için yapılanlara hep sessiz kaldı nerde kaldı ATATÜRK çülüğünüz milliyetçi... Devamını Gör

makalele

🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂

Bozkurt

DMM'nin işi de zor. Tüm günleri denizaşırı bir proje partisinin ülkenin değerlerine karşı aldığı cepheyi "Yanlış anladınız" diye sıvamakla gerçiyor.