Görüş Bildir
Haberler
Balkanlar’da Denize Girebileceğin 10 Muhteşem Plaj

etiket Balkanlar’da Denize Girebileceğin 10 Muhteşem Plaj

Begüm
23.06.2024 - 16:01

Rotayı Balkanlar'a çevirmek isteyenler ve çevirenler buraya! Hem doğal güzellikleri ve tarihi  hem de mükemmel sahilleri ile kalbinizi çalacak Balkanlar'a doğru keyifli bir yolculuğa çıkalım, hazırsanız başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Zlatni Rat

1. Zlatni Rat

500 metreden fazla uzunluğa sahip ve kristal berraklığında suları ile bilinen Zlatni Rat Hırvatistan'ın en güzel plajlarından biridir.Masmavi sularında ve doğanın içinde kaybolmak isteyenler için ideal bir tatil sunar!

2. Becici Plajı

2. Becici Plajı

Karadağ'ın en uzun plajlarından biri olan Becici Plajı, altın kumları ve sığ suları ile ideal bir aile plajıdır. Budva'da yer alan plaj Karadağ'da keyifli anlar geçirebileceğiniz hatta Karadağ'a yeniden aşık olacağınız bir yer!

3. Banje Plajı

3. Banje Plajı

Dubrovnik'in en popüler plajlarından biri olan Banje Plajı, beyaz kumları ve turkuaz suları ile göz kamaştırır. Aynı zamanda Dubrovnik'in tarihi surlarına bakarken yüzmek oldukça iyi gelecek!

4. Sveti Stefan Plajı

4. Sveti Stefan Plajı
www.placesofjuma.com

Sveti Stefan Adası'nın karşısında yer alan bu plaj, kumsalı ve turkuaz suları ile oldukça popülerdir. Manzarası da meşhur Sveti Strefan Adası'na karşı olduğu için yüzerken kendinizi tarihin tam içerisinde hissedebilirsiniz.

5. Ksamil

5. Ksamil

Arnavutluk'un güneyinde yer alan Ksamil plajı, turkuaz suları ve küçük adaları ile oldukça popülerdir. Arnavutluk'ta değil de Maldivler'de gibi hissetmenizi sağlayacak Ksamil gerçekten unutulmaz ve keyifli bir deneyim sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Plavi Horizonti Plajı

6. Plavi Horizonti Plajı

Karadağ'ın güneyinde yer alan Plavi Horizonti Plajı, kumlu plajı ve sığ suları ile oldukça keyifli bir deniz deneyimi sunar. Masmavi sularında güvenle yüzerken Karadağ'ın doğal güzelliklerine yeniden aşık olabilirsiniz, bizden söylemesi!

7. Dhërmi Plajı

7. Dhërmi Plajı

Arnavutluk'un güneyinde yer alan Dhërmi Plajı, kumsalı ve sığ suları ile ideal bir aile plajı olarak karşımıza çıkar. Hem tertemiz suyu hem de Arnavutluk'un vizesiz olması bu plajı daha da mükemmel kılıyor.

8. Velipoje Plajı

8. Velipoje Plajı

Arnavutluk'un kuzeyinde yer alan Velipoje Plajı, uzun kumsalı ve sığ suları ile herkes için oldukça keyifli bir tatil imkanı sunar. Arnavutluk'un görece daha sakin plajlarından biri olan Velipoje'de yazın tadını çıkarabilirsiniz.

9. Kotor Körfezi

9. Kotor Körfezi

Kotor'u da içerisine alan Koton Körfezi hem doğal güzelliği hem de denizi ile farklı bir deniz deneyimi sunar. Yüzerken çevrenizdeki dağları ve tarihi yerleri inceleyebilir ve kendinizi bir peri masalında hissedebilirsiniz.

10. Ada Bojana

10. Ada Bojana

Karadağ'ın güneyinde yer alan Ada Bojana, kumsalı ve turkuaz suları ile oldukça popüler bir plajdır. Plajda şezlong ve şemsiye kiralayabilir, su sporları yapabilir veya restoranlarda ve kafelerde dinlenebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
12
5
5
4
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Çok güzeller.