Görüş Bildir
Haberler
Dünyayı Kasıp Kavuruyorlar! En Zengin K-Pop İdollerini Sizler İçin Açıklıyoruz

etiket Dünyayı Kasıp Kavuruyorlar! En Zengin K-Pop İdollerini Sizler İçin Açıklıyoruz

luna
08.02.2021 - 09:00

Onlara hayran olmamak mümkün değil! 😍

Kaynak: https://moneyinc.com/richest-kpop-idols/
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

10. Lee Ji Eun (IU)

10. Lee Ji Eun (IU)
www.instagram.com

Net serveti: 15 milyon dolar

IU olarak tanınan Lee Ji Eun 2008 yılından beri K-Pop şarkıları söylemektedir. Tatlı tarzı nedeniyle Güney Koreliler ona 'Ülkenin Küçük Kız Kardeşi' demektedir. Kendisi birçok ödül kazanmış ve çok fazla albüm satmıştır.

9. Gina Choi

9. Gina Choi
www.instagram.com

Net serveti: 16 milyon dolar

Gina Choi, Güney Kore'de doğmasa da bu onun ünlü bir K-Pop idolü olmasını engellememiştir. Şarkıcı 1987 yılının Eylül ayında Edmonton, Alberta, Kanada'da doğmuştur. “Black & White” şarkısıyla Güney Kore'de listelerde bir numara olmuştur.

8. Sandara Park

8. Sandara Park
www.instagram.com

Net serveti: 16 milyon dolar

Celebsmoney.com, Sandara Park'ın Gina Choi'yle aynı miktarda servete sahip olduğunu açıklamıştır. Artık dağılmış olan kız grubu 2NE1'in bir üyesi olarak ün ve servet kazanan Park, daha sonra kariyerine tek başına devam etmiştir. Ayrıca Pinoy Boyband Superstar'da jürilik yapmaktadır.

7. Lee Hyori

7. Lee Hyori
www.instagram.com

Net serveti: 18 milyon dolar

Lee Hyori kariyerine pop kız grubu Fin.K.L.'nin solisti olarak başlamıştır. Grupla büyük başarılar elde ettikten sonra Hyori, 2003 yılında ilk albümü Stylish'u yayınlayarak kariyerine tek başına devam etmiştir. Solo kariyerinde grup üyesi olduğu zamanlardaki kadar başarılıdır. Tek başına çıkardığı ilk dört albümünün hepsinin Güney Kore listelerinde ilk sıralarda olması başarısını kanıtlamaktadır.

6. Choi Siwon

6. Choi Siwon
www.instagram.com

Net serveti: 18 milyon dolar

Güney Koreli şarkıcı, söz yazarı, model ve aktörün toplam serveti 18 milyon dolar değerindedir. Hem Super Junior hem de Super Junior-M alt grubunun bir üyesi olarak birçok bir numaralı albümü olmuştur.  Don't Don (2007), Sorry, Sorry (2009), Bonamana (2010), Mr. Simple (2011), Sexy, Free & Single (2012), Mamacita (2014) ve Play (2017), Güney Kore'de en üst sıralarda yer almaktadır. Kendisinin K-Pop'un en büyük ve en zengin yıldızlarından biri olmasına şaşmamalı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

5. Jung Ji Hoon (Rain)

5. Jung Ji Hoon (Rain)
www.instagram.com

Net serveti: 20 milyon dolar

Rain olarak tanınan Jung Ji Hoon çok başarılı bir şarkıcı ve söz yazarıdır. Güney Kore'nin en popüler ve zengin ünlülerinden biridir. Servetini ona çok büyük meblağlar kazandıran 5 albümüne, 3 dünya turuna ve oyuncukla kazanmıştır.

4. Dong Young-bae (Taeyang)

4. Dong Young-bae (Taeyang)
www.instagram.com

Net serveti: 20 milyon dolar

Taeyang olarak tanınan Dong Young-bae K-Pop erkeke grubu Big Bang'in üyelerindendir. Hem Güney Kore'de hem de Japonya'da büyük bir üne sahiptir. Solo kariyerinde ikinci albümüyle Kore'de bir numara, ABD Heatseekers ve ABD Dünya listelerinde bir numara ve Japonya'da iki numara olmuştur.

3. Kwon Ji-Yong (G-Dragon)

3. Kwon Ji-Yong (G-Dragon)
www.instagram.com

Net serveti: 30 milyon dolar

Fanları tarafından G-Dragon olarak tanınan Kwon Ji-Yong Big Bang grubunun bir üyesi olarak çok büyük bir üne ve servete sahip olmuştur. Ayrıca, celebritynetworth.com'a göre, boş zamanlarında moda tasarımıyla da uğraşan şarkıcı her sponsorluk anlaşması başına 2-3 milyon dolar kazanmaktadır ve bu onu Güney Kore'deki en yüksek ücretli sponsorluk anlaşması yapan kişilerden biri yapmaktadır.

2. PSY

2. PSY
www.instagram.com

Net serveti: 60 milyon dolar

Hangimiz “Gangnam Style” şarkısını ve etkileyici dans hareketleri olan müzik videosunu unutabiliriz ki? PSY, 2001 yılında ilk albümü “PSY… From the Psycho World” ile müzik dünyasına girmiştir. Albüm, açık içerik nedeniyle Güney Koreli yetkililerden para cezası almıştır.  2. albüm de benzer şekilde ilerlemiştir. Nihayet PSY’nin üçüncü albümü başarıya ulaşmıştır ama altıncı albümüne kadar büyük bir başarı yakalamamıştır. Albümün baş parçası Gangnam Style YouTube'da yayınlandığında tüm dünyadan ilgi görmüştür.

1. Kim Jaejoong

1. Kim Jaejoong
www.instagram.com

Net serveti: 80 milyon dolar

Seoulz.com, geçtiğimiz yılın Haziran ayında çeşitli K-pop idollerinin maaşları, sponsorları, yatırımları, ve varlıklarını derinlemesine incelemiştir. İncelenen tüm idoller arasında Kim Jaejoong en zengin olarak sıralanmıştır. Şarkıcı, söz yazarı, oyuncu, yönetmen, moda tasarımcısı, girişimci, K-Pop grubu JYJ ve TVXQ'nun eski üyesi olan 34 yaşındaki Kim Jaejoong birçok konuda başarısını göstermektedir.

Sevdiğiniz K-Pop idollerinin kaçını burada görebildiniz? Yorumlarda bulaşalım...

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
211
89
59
51
28
15
11
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Melody Albayrak

Ahhh Jiji (Jaejoong) hgfhgfdhgvs 15 senemi verdim sana hiç bilmiyordun servetini hjgdsjgs onda benim de payım var bilesin dkjasdkjas Ayrıca 35 yaşında artık ... Devamını Gör

Marise

Ya bende kaç yıllık fanıyım parasına bakmak hiç aklıma gelmemişti :))) Anası babası kardeşlerine verdiklerini de düşünürsek maşallah maşallah .

hazal güçlü

Lee hyori dayımdan yakışıklı yalan yok dhdgdbvshsb

Marise

JJ ne kadar çok çalışıp emek verdin hak ettin. Brava!!Brava!!Brava. Beraber harcayalım mı :)