Görüş Bildir
Haberler
Ege'nin İncisi İzmir'de Gidebileceğiniz Vegan Kafeler

Ege'nin İncisi İzmir'de Gidebileceğiniz Vegan Kafeler

Yıllardır vegan tüketim oldukça tercih edilse de maalesef vegan seçenekleri olan kafeleri bulmak zor olabiliyor. Ege'nin incisi yaz aylarının vazgeçilmezi İzmir'de gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz vegan kafeleri sizler için derledik. Hepsinin birbirinden farklı menüsü var, sizler de bir an önce tanışmalısınız!

Yaşam Vegan Cafe

Yaşam Vegan Cafe

İzmir'in ilk vegan kafesi olan Yaşam Vegan Cafe, yalnızca vegan bir menüye sahip. Aslında vegan tüketim çok artmış olsa da ne yazık ki vegan çeşitlere sahip işletmeler yeni yeni çoğalmaya başlıyor, bu yüzden Yaşam Vegan Cafe altın değerinde. Eğer bu güzel işletmeye yolunuz düşerse mutlaka lahmacununu denemelisiniz.

Adres: Alsancak, 1484. Sk. 8 A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Küçük, samimi, kaliteli, temiz ve güler yüzlü bir hizmet anlayışı ile her anlamda tam not aldı. İlk defa bir vegan kafeye geldim ve bu kadar çok seçenek ile gerçek etten ayıramayacağım lezzetler benim için çok şaşırtıcıydı. Harika :)

Cafe Eli Coffeehouse & Vegan Food

Cafe Eli Coffeehouse & Vegan Food

Özellikle vegan tatlı seçenekleriyle beğeni toplayan ve ilham olan Cafe Eli de İzmir'de vegan kafe denince akla gelen ilklerden. Oldukça samimi ve sıcak bir ortama sahip olan mekanın dizaynı da çok sevimli. Eğer bir vegan kafe arayışındaysanız Cafe Eli'ye de uğramayı unutmayın!

Adres: Kazımdirik, 160. Sk. No:15/C, 35100 Bornova/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Eli benim İzmir'de gördüğüm en iyi vegan cafe. Sufle, Mangolia ve Browni gibi İzmir'deki cafelerde bulunması zor olan vegan tatlıların yanı sıra, menüsünde bana göre 2022'ye göre çok çok uygun fiyatta olan Lazanya, Godz Burger, Elinin Köri gibi bir sürü leziz ana yemek seçeneği de var.

Tyke Vegan Kafe

Tyke Vegan Kafe

2017 yılında Alsancak'ta açılan Tyke Vegan Kafe de İzmir'in enlerinden ve tamamen vegan olarak hizmet veren işletmelerden. Hem tuzlu hem tatlı olarak zengin bir menüye sahip olan Tyke Vegan Kafe'ye yolunuz düşerse bizce burma tatlısını denemelisiniz.

Adres: Alsancak, 1460. Sk. No:28, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Samimi bir mekân. Vegan ürünlerin olduğu bir yer. Falafel köftesi çok başarılı tavsiye ederim. Gold brew denedim bu gün. Fena değildi. Alternatif olarak içilebilir.

Cute Gastro Pub

Cute Gastro Pub

Vegan kafeden ziyade vegan pub şeklinde hizmet veren Cute Gastro Pub, veganlar için en iyi alternatiflerden. Gerek mekanın gerek işletmecilerin samimiyeti gerekse de lezzetler sizi mekanın müdavimi haline getirebilir. 

Adres: Alsancak, 1460. Sk. no:10/B, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Instagram'da vegan restoran önerilerinde gördüm. Cute burger denedim. Karışık baklagilden köftesi çok lezzetli ve doyurucuydu. Bu kadar vegan seçeneği ilk defa gördüm. Ortamı çok güzel, küçük yerler daha bir sıcak olur aynen öyle. İlk fırsatta tekrar gidip vegan tantuni, lahmacun ve pizzasını denemeyi düşünüyorum. Mutlaka deneyin.

YayaRaw Healthy Food

YayaRaw Healthy Food

İlk olarak Alaçatı'da hizmet veren YayaRaw Healthy Food, şimdilerde Alsancak'ta müşterileriyle buluşuyor. Mekandaki her çeşidin vegan olması kafanızı karıştıracak olsa da bu favori vegan mekanınız olması için iyi bir sebep. Ama bizden bir tavsiye isterseniz bal kabağı spagettilerine bir şans verin deriz.

Adres: Kültür, 1383. Sk. 7/A, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Bir adet Veggie bowl yedim. Tabak önüme gelince porsiyon gözüme büyük göründü 'ben bunu nasıl bitireceğim' diye düşündüm ama o kadar lezzetliydi ki tabağın sonuna doğru hiç bitmesin istedim. Kelimelerle anlatılmaz deneyimlemelisiniz. Ellerinize sağlık hanımlar.

Boho Lokal

Boho Lokal

Tam olarak vegan bir işletme olmasa da menülerinde vegan seçenekleri olan Boho Lokal de sizler için iyi bir seçenek olabilir. Daha çok günlük taze ve sağlıklı seçenekleri müşterilerine sunan Boho, glütensiz ve şekersiz tatlı atıştırmalıklarıyla öne çıkıyor.

Adres: Kültür, Şevket Özçelik Sk. No:2 D:E, 35220 Konak/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Sağlıklı yemekleri, lezzetli hale getirmeyi başarabilen bir işletme. Ekmekleri de çok güzel. Sakız kabaklı bezelye favorim 👍🏻

Kübik Kafe & Market

Kübik Kafe & Market

Sağlıklı yaşam mottosuyla hizmet veren Kübik Kafe & Market, paketlenmiş taze yiyecekleriyle müşterilerini mest eden türden. Tamamen vegan bir işletme olmasa da vegan seçenekleri olan mekan, daha çok gel-al usulü işliyor ama tabii leziz yiyeceklerinizi almanın zevkini bir kahve içerek çıkarabilirsiniz.

Adres: Mansuroğlu, 286/2. Sk No: 2/A, 35535 Bayraklı/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Sağlıklı beslenme konusunda son derece başarılı bulduğum bir yer. Satılan ürünleri taşıyabileceğiniz şekilde son derece güzel paketlemeleri var. Güler yüzlü bir mekan. Oturmaktan daha çok alıp götürmek için uygun. Sağlıklı yiyecekler ve atıştırmalıkların yanı sıra içeceklerini de beğeneceğiniz bir işletme olduğunu düşünüyorum.

Philia Lifestyle & Coffee Co.

Philia Lifestyle & Coffee Co.

Vegan seçeneklere menüsünde yer veren bir diğer mekanımız da Philia Lifestyle & Coffee Co. İlk gidişinizde küçük bir mekan izlenimi verebilir ancak içeri girer girmez sizi muhteşem bir bahçe karşılayacak. Özellikle yaz mevsiminde bahçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştiren mekana gidince vegan pizzasını denemelisiniz.

Adres: Donanmacı, Cemal Gürsel Cd. No:278/A, 35580 Karşıyaka/İzmir

Ziyaretçi Yorumu: Sunumlara ve atmosfere bayıldım. Çalışanlar da güler yüzlü ve kibar. Hafta içi daha sakin olduğu için benim için hafta içi gidilmesi gereken bir yer. Dizaynı ve tasarımı çok tatlı 😍. Dışardan küçücük bir mekan gibi görünüyor fakat içeride kocaman bahçe var. Merkezde kalan saklı bir yer gibi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın