Görüş Bildir
Haberler
Erkekler Sana Neden Bayılıyor?

Erkekler Sana Neden Bayılıyor?

Begüm
21.08.2023 - 15:58

Kadın, yalnızca varoluşuyla bile büyülü bir varlık. Zekasıyla yaratıcı, ruhuyla besleyici olan. Erkeğin hayatına girdiğinde bolluğunu bereketeni arttıran, güldüğünde ise tüm dünyayı beraberinde gülümseten; değerine paha biçilemeyecek bunca özelliği bünyesinde barındırır kadınlar.

Peki bunca özellikten, erkeklerin sende en çok bayıldığı hangisi?

Cevabı öğrenmek istiyorsan, hemen teste başlayabilirsin 💋

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle yaş aralığını seçer misin?

2. Flörtleşirken taktik uygular mısın?

3. Bir parfüm notası olarak hangisi seni yansıtıyor?

4. Sence sevmek mi sevilmek mi?

5. Hayat enerjinin kaynağı nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir günlüğüne bu güzel ünlülerden biri olabilecek olsaydın, hangisini seçerdin?

7. Hoşlandığın kişinin dış görünüşünde senin için en etkileyici olan şey ne?

8. Farklı konular hakkında bilgi edinip bunun hakkında sohbet etmek sana ne kadar keyif verir? (0=hiç, 3=oldukça fazla)

9. 'Tutku'yu bir aroma ile anlatmanı istersek, hangisini seçersin?

İşve / Cilve Ustası Olduğun İçin 💋

Bu naz ne, bu cilve ne güzelim! Kadın olmanın verdiği o haklı gururu, yüksek topukların üzerinde muazzam bir şekilde taşıyorsun. Seninle aynı masaya oturan herhangi bir erkeğin, ufak oyunlarının uzağına düşmemesi imkansız. Saçını savurduğunda yayılan parfümünden mi yoksa bakışlarının deliciliğinden mi büyülendik, bilmiyoruz. Fakat, bizde böyle etki bırakan bir hanımefendi; çevresindekilere neler yapar düşünmek bile istemiyoruz :) Flört oyunlarına oldukça hakimsin hatta bunun için özel bir çaba bile göstermiyorsun, kendiliğinden böylesin. Senin bu cilveli tabiatın, erkekleri öldürüp öldürüp diriltiyor. Bir kere dokunduğun yer, yangınlar içerisinde yanıyor, yakıyorsun! Afrodit'in yansıması var senin ruhunda .)

Dişil Enerjin Yüksek Olduğu İçin 💋

Dişil enerjinin vücut bulmuş hali, hoş geldin tatlım :)

Senin endamlı yürüyüşün, kalbin kadar güçlü duruşun ve masum bakışların... Erkekler üzerinde oldukça nadir olan bir etki bırakıyorsun. Bir kere seni bulduysa bir erkek, bırakması imkansız. Yeri doldurulamaz bir enerjin var. Besleyici ve anlayışlı yanın, masumiyetin incileriyle bezelenmiş. Anaç tarafınla insanların kalbini ısıtıyorsun. Çocuksu yanını hala yitirmemiş olman, ilişkilerine eğlenceyi ve heyecanı katıyor. Seninleyken zaman su gibi akıyor, insan bitsin istemiyor. İlişki içerisindeyken, alıcı konuma kolaylıkla geçebiliyorsun. Karşı tarafın sana erilliğini ve gücünü gösterebilsin diye ona alan açmayı çok iyi biliyorsun. Günümüzde çoğu kadının eril enerjisi çok daha yüksek. O yüzden, senin gibi dişil enerjisini ön plana alıp onu yönlendirmeyi bilen kadınların yeri, daha bir farklı oluyor erkeklerin gözünde.

Zeki ve Kendi Ayakları Üzerinde Duran Bir Kadın Olduğun İçin 💋

Zekan; en değerli mücevherleri, ışıltısıyla geride bırakır. Sen hayat düzenini oturtmuş, finansal özgürlüğü olan ve kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmiş bir kadınsın. Kendine yaslanan, dik yürürmüş; sen de tam olarak bu sözün vücut bulmuş halini görüyoruz. Geçmişinde yaşadığın deneyimler, seni olgunlaştırmış. Sende derinlik yaratacak insanları hayatına almayı seçiyorsun artık. Ne içi boş sohbetlere ne de ilişkilere ihtiyacın var. Erkekler de senin bu yanını fark ettikçe sana layık olabilmek için yani sen tüm seçenekler arasından onu seç diye rekabete giriyorlar. Onlarda hayranlık uyandırıyorsun. Farklı konular hakkında, belki de kimsenin konuşamadığı gibi açık açık konuşuyorsun. Cesaretin de erkeklere oldukça çekici geliyor :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
33
23
4
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nurcii

İşve / Cilve Ustası Olduğun İçin 💋 Ahahahaha

Pasif Kullanıcı

Evet! zeki ve kendi ayaklarımın üzerindeyim 😎

Elif Hilal Yalçın

E heraldee işve cilve ablaaa 💅💅💅💅💅