Görüş Bildir
Haberler
Evde Tek Başına Saatler Geçiren Kedinizin Sıkılmaması İçin Yapabileceğiniz 11 Şey

etiket Evde Tek Başına Saatler Geçiren Kedinizin Sıkılmaması İçin Yapabileceğiniz 11 Şey

pondsjournal
31.05.2024 - 20:22 Son Güncelleme: 06.06.2024 - 15:22

Kedinizin evde geçireceği zamanı daha eğlenceli hale getirmek için çözüm önerisi arıyorsanız size 10 maddelik bir liste hazırladık. Bu listeye eklemek istediğiniz önerileri aşağı yazabilirsiniz! 😍

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Tırmalama tahtası alın.

1. Tırmalama tahtası alın.

Patili dostlarımızın hoşlarına giden en güzel şeylerden biri de tırnaklarını törpülemektir. Evde koltuklarınızı seviyorsanız ve patili dostunuzun akşama kadar sıkıntıdan onlara zarar vermesini istemiyorsanız bir tırmalama tahtası hemen edinin!

2. Avcılık bir sanattır!

Patili dostlarımız bir şeylerin peşinden koşmayı çok severler çünkü avcılık onların doğasında yer alır Bu özelliklerini kaybetmemeleri için sevdiği oyuncaklarla ona evde yalnızken oynayabileceği bir alan yaratabilirsiniz.

3. Bakım ürünleri de onları oldukça rahatlatır!

Evdeyken yapacağınız bakımlar onların kendilerini çok daha iyi hissetmelerini sağlar. Bunun için Pet Love'ın bakım ürünlerini kullanabilir, temizlenmelerini sağlarken aynı zamanda masaj yaparak onları rahatlatabilirsiniz. Rahatlayan bir patili dost, günü çok daha huzurlu geçirir.

4. En büyük konforları ise tabii ki kutular!

Patili dostunuza dünyanın en rahat yatağını da alsanız onların yatmaktan en hoşlandıkları şey kutular olabilir. Kediseverler ne demek istediğimi anladı bile... Kutuyla öyle meşgul olurlar ki, akşama kadar akıllarına gelmeme ihtimaliniz de oldukça yüksek!

5. Ona güvenli bir alan bırakın!

Patili dostunuzun sıkılmasını önlemek için yapabileceğiniz şeylerden biri de ona güvenli bir alan bırakmaktır. Evde yalnız kalıyorsa, onun korktuğu eşyaları mutlaka saklayın ki bütün gün o korkuya maruz kalmasın.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Lezzetli mamaları sayesinde uyumayı bile unuturlar!

Patili dostunuzun beslenmesi ve mutluluğu doğru orantılı... Sabah evden çıkarken mutlaka mamasını ve suyunu koymalısınız.

7. Dikkatini çekebilecek videoları televizyondan açabilirsiniz.

Bütün gün evde hiçbir hareket görmeyen patili dostunuzu mutlu etmek için televizyondan sevebileceği videoları açabilirsiniz. Mesela kuş videolarına bayılırlar. Dikkatini çeken bu videoları saatlerce izleyeceğine eminiz!

8. Güvenli bir pencere önü alanı yaratabilirsiniz.

Patili dostlarımızın saatlerce sıkılmadan yaptığı ve çok keyif aldığı aktivitelerden biri de pencereden dışarıyı izlemektir. Evde kimse yokken bu aktiviteleri biraz tehlikeli olabilir. Bundan dolayı güvenli bir alan yarattıktan sonra patili dostunuzun camdan dışarıyı izlemesi için siz evde yokken istediği kadar izin verebilirsiniz!

9. Yemek yeme saatlerini dört gözle beklemelerini sağlayın.

Kediler öyle akıllı canlılar ki mama saatleri geldiği anı bilirler ve mama kabının önünde sizi beklerler. Bunu siz evde yokken patili dostunuz için tatlı bir uğraş haline getirmek için otomatik kedi mama otomatı alabilirsiniz. Hem aklınız evde kalmaz hem de patili dostunuz saatini beklerken bir uğraş haline getirir.

10. Kedi tüneliyle oynamaya bayılırlar.

10. Kedi tüneliyle oynamaya bayılırlar.

Farklı uzunluk ve şekillerle bulunan kedi tünelleri, kedilerin en çok oynamayı sevdikleri eşyalarından biri olabilir. Keşfetmeyi çok seven canlılar oldukları için gün boyu vakit geçirirler. Onlar için oldukça güzel bir saklanma alanı!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Kedi dostu bitkiler yetiştirin.

Evinizde patili dostunuzun güvenle çiğneyebileceği bir kedi otu bitkiler bulundurabilirsiniz. Bu bitkiler patili dostunuzun ilgisini çeker ve doğal davranışlarını da destekler. Hem de can sıkıntısına bir çözüm daha bulmuş olursunuz...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
8
6
5
3
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ay ça

Tırmalama tahtasının boyuna göre olmasına dikkat edin. Bazen insanlar bebe boy direklerden alıyor, onları da patileriyle devirdikleri için yüzüne bakmıyorlar... Devamını Gör