Görüş Bildir
Haberler
Gün İçinde Önemli Bir İşin Olsa da Birden Alışveriş Perilerinin Geldiği 8 An

Gün İçinde Önemli Bir İşin Olsa da Birden Alışveriş Perilerinin Geldiği 8 An

İtiraf edelim alışveriş yapmak birçoğumuz için vazgeçilmez bir şey. Hele bir de artık her şey o kadar kolaylaştı ki, en yoğun olduğumuz anlarda bile kolayca alışveriş yapabiliyoruz. Bu sayede de istediğimiz şeye bir tık'la hemen sahip olabiliyoruz!

1. Toplantı ortasında birden kampanya mesajı geldiğinde.

Günün en önemli toplantısındasın, patron bir şeyler anlatıyor ama bir yandan da telefonuna bir bildirim düşüyor: %50 indirim! Dayanmak ne mümkün? Hemen bir göz atmak lazım.

2. Öğle molasında dinlenirken internette gezindiğinde çeşitli fırsatlar gördüğün an.

Kısa bir mola verdin, kahveni aldın ve biraz internette gezineyim dedin. Bir bakmışsın ki yeni sezon ürünleri çıkmış! 'Sadece bir göz atayım' derken sepete eklenen ürünler...

3. Evin ihtiyacı olan şeyleri alırken gözünün vitrinlere takıldığı an.

Mutfak alışverişi yapmak için dışarı çıktığında gözün vitrinlere kayar ve 'Aa, aslında güzel elbiseymiş.' dersin ve onu hemen alasın gelir.

4. Sen çalışırken yakın arkadaşının yanına geldiğinde elinde alışveriş poşetlerini gördüğün an.

Arkadaşın, kendisine aldığı şeyleri sıralarken gözüne çok güzel gelir ve 'Benim üstümde nasıl durur acaba?' demekten kendini alıkoyamazsın.

5. Spor salonunda ağırlık kaldırırken kıyafetlerin seni sıkmaya başladığında.

Spor yaparken daha rahat kıyafetler giymek gerekir. Daha rahat hareket edebilmek için birkaç yeni spor şortu fena olmazdı dersin.

6. Yemek yaparken dolapta birkaç malzemenin eksik olduğunu fark ettiğin an.

Mutfağın tam ortasında elinde tava ve aklında tarif... Ancak bir bakıyorsun ki ana malzemelerden biri eksik! Bu durumda oturduğun yerden birkaç tıklamayla ihtiyacınızı giderebilirsin.

7. Farklı ödeme yöntemlerini keşfettiğinde alışverişin daha çekici hale geldiği an.

Alışverişini nakit ya da banka kartınla yapmak yerine Hepsipay ile yapmak epey bir pratik. Üstelik Hepsipay'in hem de kaydettiğin kredi kartının avantajlarından yararlanabiliyorsun!

8. Üstelik bu ödeme yönteminin güvenli olması sayesinde gönül rahatlığı ile alışveriş yapabildiğini öğrendiğin an!

Kart numaranı ezberlemek yerine kartlarını Hepsipay'e kaydederek tek tıkla alışveriş yapabilir ve kartlarını güvenle saklayabilirsin.

Alışveriş perilerinin geldiği her anda Hepsipay ile hızlıca ve güvenle ödeme yapabilirsin!

Alışveriş perilerinin geldiği her anda Hepsipay ile hızlıca ve güvenle ödeme yapabilirsin!

Evde, işte veya nerede ne yapıyor olursan ol Hepsipay’de kayıtlı kredi kartlarında aşırı pratik şekilde güvenle alışveriş yapabilirsin! Hepsipay üye iş yerlerinden kart bilgilerini girmeden yapacağın her alışverişinde lansmana özel %10 toplam, 500 TL Hepsipara kampanyasından da faydalanabilirsin. Unutma, son gün 30 Haziran!