Görüş Bildir
Haberler
Hangi Lucifer Dizisi Karakterisin?

etiket Hangi Lucifer Dizisi Karakterisin?

Sara
03.11.2019 - 18:00

Karakterleri ile gönlümüze taht kurmuş, şeytanı bile bize sevdirmiş Lucifer dizisinde sizler hangi karaktersiniz?

Hazırsan teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

2. Peki yaşını da söyler misin?

3. Arkadaşlarının nasıl insanlar olmasını istersin?

4. Sevmediğin bir insanla aynı ortamda olunca nasıl davranırsın?

5. Seni hangisi daha iyi tanımlar?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bu hayatta en çok değer verdiğin şey nedir?

7. Birisi senin canını yaktığında intikamını ne şekilde alırsın?

8. Son olarak senin en çok arzuladığın şey nedir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Sen Lucifer Morningstar'sın!

Sen Lucifer Morningstar'sın!

Sen bizim karizmatik şeytanımız Lucifer Morningstars'ın! Sen dürüstlükten şaşmamayı, sana doğru ne geliyorsa onu yapmayı seviyorsun. İnsanların senin hakkında ne düşündükleri pek de umrunda değil, o yüzden eleştirilere kulak asmadan geçiyorsun. Sezgilerin sayesinde neyin doğru neyin yanlış olduğunu çabucak kavrayabiliyor, ona göre hareket edebiliyorsun. Umarız hep doğru ve seni mutlu edecek kararlar alırsın!

Sen Mazikeen'sin!

Sen Mazikeen'sin!

Sen Maze adıyla daha çok duyduğumuz Mazikeen'sin! Sevdiklerine karşı aşırı korumacı tavrın, onlara sadık oluşun ile herkesin hayatında olması gereken bir insansın. Her ne kadar değerini bilmeseler de yokluğunla farkını ortaya koyuyorsun. Çok çabuk sinirlenebiliyor, sevmediğin biri olmadığı zaman bunu hemen belli ediyorsun. Kimseden bir çekincen yok ve hayat sana nasıl gelirse, öyle ayak uydurmaya çalışıyorsun. Kendini çok yıpratmamanı öneririz!

Sen Chloe Decker'sın!

Sen Chloe Decker'sın!

Sen güzelliğiyle büyüleyen Chloe Decker'sın! Hedefinden şaşmayan, her şeye şüpheli yaklaşan bir yapın var. Sevdiklerinleyken en ufak bir şey bile seni mutlu etmeye yeterli. Güçlü yapınla dikkatleri üzerine çekiyor, insanlara karşı ördüğün duvarları kolay kolay indirmiyorsun. Güven senin açından çok önemli bir konu, güvendikten sonrasında sevgini göstermekten çekinmiyorsun. Çizginde kalmaya devam et!

Sen Daniel Espinoza'sın!

Sen Daniel Espinoza'sın!

Sen Dan adıyla bilinen Daniel Espinoza'sın! Sen herhangi bir durumda fedakarlık yapmaya hazırsın, bu durum birazcık seni üzebilecek durumlara sebebiyet verse de yenilgilere karşı daha da güçlenmeyi öğrenmiş bir insansın. Güçlü yapını her zaman daha da geliştirip zorlukların her zaman üstesinden gelmeye alışmışsın. Sevdiklerinin mutluluğu uğruna onlardan vazgeçebilecek derecede güçlü bir insansın. Güçlü olmak zordur, sen bunu başarıyorsun. Güçlü kalmaya devam et!

Sen Linda Martin'sin!

Sen Linda Martin'sin!

Sen sevimli psikoloğumuz Linda Martin'sin! Mental olarak kendini çokça geliştirmiş birisisin. Her türlü zorlukla karşı karşıya kalsan da mantığını konuşturarak aşmayı başarıyorsun. Sevdiklerine önem veriyor, kötü zamanlarında tavsiyelerini onlardan esirgemiyorsun. Çok akıllı birisisin ve bunu davranışlarınla da kanıtlıyorsun. Hayatta her şeyin olabileceğinin farkında ve her şeye hazırlıklısın. Soğukkanlı kalmaya devam et!

Sen Amenadiel'sin!

Sen Amenadiel'sin!

Sen kontrolü seven Amenadiel'sin. Kontrol etmeyi seven, inandıkları uğruna çabalayan birisin. Bir kez olsun ipleri elinden bıraktın mı çok iyi dağıtacağını sen de biliyorsun, bu yüzden tedbiri elden bırakmamaya çalışıyorsun. Doğru bulduğun şeylerden şaşmıyor onları gerçekleştirebilmek adına elinden geleni yapıyorsun. Etrafındaki insanların da hayatına burnunu sokabiliyor, her şeyin düzenli olması için çabalıyorsun. Kontrol iyidir ama fazlası senin de canını sıkabilir bizden söylemesi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
378
172
69
44
18
15
8
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
question

Cinsiyetin ne? Erkek, kadin veya bayrak? Bu LGBT uyelerine bile hakaret. Kapsayici olalim derken sacmalamissiniz. Ayrica, erkek secmeme ragmen kadin karakter... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Lucifer Morningstar! :D tahmin etmiştim zaten asdsad

Sigurd

Hayın satanist fkhkfsj