Görüş Bildir
Haberler
Havalimanında Uçak Beklerken Netflix’de İzleyebileceğiniz Kısa Süreli Diziler

Havalimanında Uçak Beklerken Netflix’de İzleyebileceğiniz Kısa Süreli Diziler

Yeter Şirin
02.06.2024 - 09:01

Aman geç kalmayayım diye saatler öncesinden gidip uçuş saatini beklerken ya da rötar yüzünden kaç saat ne yapacağım diyenler burada mısınız? Netflix’de sizin için kısa sürede keyif alabileceğiniz dizileri listeledik. Gelin bu diziler hangileriymiş inceleyelim.

Kaynak: https://blog.turkishairlines.com/tr/u...

1. Russian Doll

1. Russian Doll

36. Doğum günü partisini sürekli yaşayan ve ölen Naida’nın hikayesini anlatan bu mini dizimizin her bölümü ortalama 25 dakika ve 3 sezonu bulunmakta.

2. Glow

2. Glow

Konusu bakımından farklı olan bu mini dizimiz 1980’lerde Los Angeles’de yaşayan uyumsuz bir grup kadının güreşi kendilerine göre yeniden yaratma hikayelerini anlatıyor. Dizi 3 sezon ve her bölüm ortalama 30 dakika…

3. Emily in Paris

3. Emily in Paris

Amerikalı Emily’nin iş için fransaya gitmesiyle iş, aşk ve kendi ruh halindeki değişimleri bize anlatan, 3 sezonu yayınlanan ve 4. Sezonu Ağustos’da yayınlanacak dizimizin her bölümü ortalama 30 dakika.

4. Rick and Morty

4. Rick and Morty

Aile hayatı ve boyutlar arası yolculuk arasında bölüştürmüş alkolik bilim insanı Rick ve onun torunu Morty'nin maceralarını anlatan dizi 7 sezon ve her bir bölüm ortalama 22 dakika…

5. Beef

5. Beef

Başarısız bir müteahhit ve hüsrana uğramış bir girişimcinin trafikte kavga eden iki yabancıyken, en karanlık dürtülerinin esiri olan iki düşmana nasıl dönüştüğünü gördüğümüz Beef 2023 yılının en iyi dizilerinden seçildi. 10 bölümlük dizinin her bir bölümü ortalama 35 dakika.

6. Kuvvetli Bir Alkış

6. Kuvvetli Bir Alkış

Kara komedi olarak adlandırılan bu dizimizde Türkiye'deki orta sınıfın karmaşık yaşamını ve anne-baba olmanın narsistik arka planını anlatan dizi de çekirdek bir ailenin çatışmalarını sanki bu biziz diye izleyeceksiniz. 6 bölümlük dizinin her bir bölümü ortalama 25 dakika. Başrollerde; Fatih Artman, Aslıhan Gürbüz ve Cahit Süvarioğlu var.

7. Masum

7. Masum

sakin bir kasabada yaşayan emekli bir polis ve ailesi, şoke edici sırlarla dolu gizemli bir cinayetle ne alakaları olabilir derseniz cevabı 8 bölümlük ve her bölümü ortalama 44 dakika olan bu dizide. Başrollerde; Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık ve Nur Sürer gibi ustalar var.

8. The Young Sheldon

8. The Young Sheldon

The Big Bang Theory'den uyarlanan bu dizide, 9 yaşındaki tuhaf dâhi Sheldon Cooper liseye başlar ve zekâsıyla herkesi şaşkına çeviren Sheldon’un hikayesini anlatılıyor. Dizi 6 sezon ve her bir bölümü ortalama 20 dakika.

9. My Happy Marriage

9. My Happy Marriage

Üvey annesinin hizmetçi gibi gördüğü ve çalıştırdığı üvey kızını gaddar olarak nitelendirilen bir komutanla zorla evlendirilmesini anlatan bu güzel anime aşka olan inancınızı arttırabilir. 12 bölümlük animenin her bir bölümü 24 dakika.

10. Violet Evergarden

10. Violet Evergarden

Savaş alanında ölümcül bir silah olarak yetiştirilen genç bir kız olan Violet Evergarden’ın Posta Hizmetleri'nde çalışarak yeni bir hayata başlamasını anlatan anime 13 bölüm ve her bölüm 24 dakika.

11. Ooku

11. Ooku

Haremlerde kadın olur klişesini yıkan bu animemiz genç erkeklerin bilinmeyen bir hastalık yüzünden öldüğü ve geriye kalan erkeklerin bir haremde toplandığı zamanı anlatıyor. 10 bölümlük dizinin ortalama süre 25 dakika.

12. Santa Clarita Diet

12. Santa Clarita Diet

Başrolünde Drew Barrymore’un olduğu bu korku komedi dizisinde emlakçılık yapan çiftten Sheila’nın geçirdiği dramatik bir değişimle ölüm ve yıkıma sürüklendiği yolu biraz komedi biraz korku ile harmanlanmış bir şekilde sunuyorlar. 3 sezon olan dizinin her bölümü ortalama 28 dakika.

Peki siz hangi mini dizileri izlediniz ya da izlemek istersiniz? Yorumlarda buluşalım.

Dikatinizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşe Akgün

Ok, bye

ömer

Rick and mort listenin favorisi ama bir tane sağlam öneri benden love death and robots

Ayşe Akgün

Emily in Parie &Rick and Morty yarım kalan aşk! ❤️