Görüş Bildir
Haberler
İlişkideki Romantizmi Alevlendirecek 10 Kral Hareket

etiket İlişkideki Romantizmi Alevlendirecek 10 Kral Hareket

Begüm
01.09.2023 - 23:01

Partnerinizle olan ilişkinizi farklı bir boyuta taşıyıp biraz renklendirmek ve heyecan katmak mı istiyorsunuz? İşte partnerinizle aranızdaki şeyleri alevlendirecek birbirinden kral hareketler burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Hiç beklemediği anda romantik bir akşam yemeği planlayın.

Masayı kendiniz hazırlayabileceğiniz gibi manzaralı bir yerde de yemek organize edebilirsiniz. Burada önemli olan, gerçekten hiç beklenmedik bir anda romantik bir gece geçirmeniz!

2. Partnerinizi şaşırtacak büyük bir çiçek buketi alın.

2. Partnerinizi şaşırtacak büyük bir çiçek buketi alın.

Partnerinizin cinsiyeti fark etmeksizin çiçek buketleri herkese mutlu eder. Hele bir de büyük ve kocaman bir çiçek buketi ile hem romantik bir dokunuş yapabilir hem de partnerinizi şaşırtabilirsiniz.

3. Gitmek istediği bir yere uçak bileti alın.

Hep konuştuğunuz veya gitmeyi düşündüğünüz yurt içi veya yurt dışı bir yere uçak bileti almak hem partnerizi önemsediğinizi gösterir hem de birlikte daha fazla vakit geçirmeniz için olanak sunar.

4. Birlikte tatil planlayın.

İş veya okul yoğunluğunu atmak için tatil hem ikinize hem de ilişkinize çok iyi gelebilir. Partnerinizden habersiz bir tatil planlamanız gerçekten de çok kral hareket olur!

5. Partnerinizle plan yapmadan arabaya atlayıp yola çıkın.

Ve bırakın bu plana yolda karar verilsin. Farklı ve son dakika bir şey yaparak hem partnerinizi şaşırtabilir hem de siz de keyifli bir road trip yaparak güzel anılar biriktirebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Farklı oyuncaklar deneyin.

6. Farklı oyuncaklar deneyin.

İlla bir yere gitmenize gerek yok, partneriniz ile yatakta da farklı bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Daha önce denemediğiniz, hem sizi hem de partnerinizi memnun edecek farklı oyuncaklarla dolu bir gece geçirebilirsiniz.

7. Partnerinize iç çamaşırı hediye edin.

Partnerinizin cinsiyeti fark etmeksizin ona kendisini iyi hissedeceği ve etkileyecek farklı iç çamaşırları alabilirsiniz. Minik hediyeler her zaman mutlu eder!

8. Mumlarla keyifli bir jakuzi keyfi yaşayın.

Romantizmi su ile birleştirmeye ne dersiniz? Şöyle partnerinizle keyif yapabileceğiniz bir jakuzi hazırlayarak hem ona sürpriz yapabilir hem de suyun içerisinde yakınlaşarak vakit geçirebilirsiniz.

9. Güllerin gücünden yararlanın.

9. Güllerin gücünden yararlanın.

Güllerin o romantik gücünü de kullanarak bir odayı güllerle donatın ve romantik bir akşam için hazırlanın.

10. Hediye ile birlikte ipuçları gönderin.

Çalıştığı veya bulunduğu yere ipucu olan bir hediye gönderin ve tüm gün ipuçlarını takip ederek ilerlemesini sağlayın. Akşam da baş başa vakit geçirebileceğiniz bir plan yapın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
4
4
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın