Görüş Bildir
Haberler
Kahveye Dair Her Şey Burada: Sizi Adeta Bir Barista Yapacak Kahve Ekipmanları

etiket Kahveye Dair Her Şey Burada: Sizi Adeta Bir Barista Yapacak Kahve Ekipmanları

bella
25.06.2024 - 15:01

Kahve yapımında ustalaşmak ve barista seviyesine çıkmak isteyenler için en güzel Japon kahvelerini ve ekipmanlarını araştırdık. Japonların kahve kültürünü keşfetmeye ve kahve dünyasının büyüsüne hazır mısınız? O zaman başlayalım!

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

Bu içerik 23.06.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Kalita Kahve Ekipmanları

1. Kalita Kahve Ekipmanları

Kalita, Japon yapımı yüksek kaliteli kahve ekipmanları ile öne çıkan bir markadır. Şık tasarımları ve işlevsellikleri ile kahve severler arasında oldukça popülerdir. Kalita'nın en çok tercih edilen ürünlerine örnek vermemiz gerekirse: Kalita Wave Dripper,  Kalita Wave Filtre Kağıtları, Kalita Kettle diyebiliriz. Kalita kahve ekipmanları fiyatları ürünlerin boyutuna ve modeline göre değişmektedir. Her bütçeye uygun Kalita kahve ekipmanı bulmak mümkün. ZenMarket'teki ekipmanı buradan inceleyin

2. Hario Kahve Ekipmanları

2. Hario Kahve Ekipmanları

Japon yapımı Hario ekipmanları, şık tasarımları ve işlevsellikleri ile kahve severler arasında oldukça popülerdir. Hario'nun V60 pour-over dripper'ı, syphon demleme cihazı ve kettle'ı en çok tercih edilen ürünlerden. Fiyatlar ürünlerin boyutuna ve modeline göre değişse de, Hario ekipmanları uzun ömürlü ve kaliteli ürünler olarak bilinmektedir. ZenMarket ile buradan inceleyerek satın alabilirsiniz

3. Melita Kahve Ekipmanları

3. Melita Kahve Ekipmanları

Melita filtre kahve makineleri, kullanımı kolay ve pratik olmaları ile öne çıkar. Bu makineler ile her seferinde aynı lezzette kahvenizi demleyebilirsiniz. Melita kahve ekipmanları her bütçeye uygun seçenekler sunar. Satın almadan önce ihtiyacınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmanız ve farklı modelleri araştırabilirsiniz. Buraya tıklayarak incelemeye başlayın

4. Geleneksel Vietnam Kahve Filtresi

4. Geleneksel Vietnam Kahve Filtresi

Vietnam kahvesi, yoğun ve sert aroması ile bilinir. Bu kahveyi demlemek için özel bir filtre kullanmanız gerekir. Geleneksel Vietnam kahve filtreleri, paslanmaz çelikten veya pirinçten yapılır ve tek kullanımlık veya tekrar kullanılabilir olabilir.

Geleneksel Vietnam kahve filtresinin kullanımı da oldukça basittir:

  • Filtreyi fincanınızın üzerine yerleştirin.

  • Filtreye 2-3 çay kaşığı öğütülmüş kahve ekleyin.

  • Sıcak su ile kahveyi ıslatın ve 30 saniye kadar bekleyin.

  • Yavaşça ve dairesel hareketlerle sıcak suyu kahvenin üzerine dökün.

  • Kahveniz demlemeyi tamamlayana kadar bekleyin.

  • Demlenen kahveyi fincanınızdan dökün ve keyfini çıkarın!

ZenMarket'teki bu ürün burada

5. Mocha Pot

5. Mocha Pot

Mocha pot, gazlı ocakta kullanabileceğiniz bir espresso makinesi türüdür. Bu makine ile basitçe ve pratik bir şekilde espresso hazırlayabilirsiniz. Mocha potlar, her bütçeye uygun fiyatlara bulunabilir.

Önerilerimiz burada

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. V60 Kahve Ekipmanları

6. V60 Kahve Ekipmanları

V60 pour-over kahve demleme yöntemi, lezzetli ve aromalı bir kahve demlemenin en popüler yöntemlerinden biridir. Bu yöntemde, sıcak suyun kahvenin üzerine yavaşça dökülmesi ile kahve demlenir. V60 pour-over kahve demleme yöntemi için özel ekipmanlara ihtiyacınız var. Bunlar: V60 Dripper, V60 Filtre Kağıtları, Gooseneck Kettle, Kahve Öğütücü.

ZenMarket'teki bu ürün burada

7. Soğuk Kahve Demleme Ekipmanları

7. Soğuk Kahve Demleme Ekipmanları

Soğuk kahve, son yıllarda popülerliği artan ve her mevsim severek tüketilen bir içecektir. Lezzetli ve ferahlatıcı olması ile öne çıkan soğuk kahveyi evde hazırlamak için özel ekipmanlara ihtiyacınız vardır. En en önemlisi de soğuk kahve demleme kabı. Kahvenin ve suyun karıştırılıp soğuk demlenmesi için kullanılan bir kap. Cam, plastik, paslanmaz çelik gibi farklı malzemelerden üretilen soğuk kahve demleme kapları da mevcuttur. Bu kapların farklı boyutları olduğu gibi yüzlerce çeşiti de vardır. Hepsini incelemeniz için linki buraya bıraktık

8. Gooseneck Drip Kettle

8. Gooseneck Drip Kettle

Pour-over kahve demleme yöntemi, lezzetli ve aromatik bir kahve demlemenin en popüler yöntemlerinden biridir. Bu yöntemde sıcak suyun kahvenin üzerine yavaşça ve kontrollü bir şekilde dökülmesi ile kahve demlenir. Bu kontrollü dökümü sağlayan en önemli ekipmanlardan biri de gooseneck drip kettle'dır.

Gooseneck drip kettle, uzun ve ince bir musluğa sahip olan elektrikli veya stovetop su ısıtıcısıdır. Bu musluk sayesinde kahvenin üzerine ** eşit ve hassas bir şekilde** su dökülmesi sağlanır. Bu eşit döküm, kahveden en iyi lezzet ve aromanın çıkarılmasını sağlar.

Ürünün ZenMarket linkine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz

9. Kahve Öğütücü

9. Kahve Öğütücü

Taze öğütülmüş kahve, kahvenizin en lezzetli şekilde demlenmesini sağlar. Japon kahve öğütücüleri, yüksek kaliteleri, dayanıklılıkları ve işlevsellikleri ile öne çıkar. Bu öğütücüler, farklı öğütme seviyeleri sunarak kahvenizi french press, espresso makinesi, pour-over gibi farklı demleme yöntemlerine göre öğütmenizi sağlar.

Buradan inceleyin

10. Japon Kahve Çekirdek Markaları

10. Japon Kahve Çekirdek Markaları

Japon kahve çekirdekleri, yüksek kaliteleri ve eşsiz lezzetleri ile dünya çapında kahve severler tarafından oldukça popülerdir. Çünkü, kahve çekirdeklerini kavurmak ve harmanlamak konusunda oldukça başarılıdırlar. Koji Coffee, Maruyama Coffee ve Yoshida Coffee gibi Japon markaları, zengin aromalı ve lezzetli kahve çekirdekleri sunmaktadır. 

Buraya tıktık

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Japon Kahve Makineleri ve Fiyatları

11. Japon Kahve Makineleri ve Fiyatları

Japon kahve makineleri, kalitesi, tasarımı ve çeşitli demleme seçenekleri ile kahve severlerin gözdesi olmuştur. Bu makineler, filtre kahve, espresso, soğuk demlemeli kahve gibi birçok farklı kahve türünü demleme imkanı sunar.

Japon kahve makineleri, paslanmaz çelik ve cam gibi dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilir. Bu da onların uzun ömürlü olmasını sağlar. Ayrıca minimalist ve modern tasarımları ile mutfaklarınıza estetik bir dokunuş katar.

Japon kahve makinelerinin fiyatları, modeline, özelliklerine ve markasına bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ancak, her bütçeye uygun bir Japon kahve makinesi bulmak oldukça mümkün. 

Buraya tıklayarak Japon kahve makinelerini inceleyebilirsiniz

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

Nescafe eski tadını vermiyor. Mecburen barista olacağız.