Görüş Bildir
Haberler
Kaya Sabancı Kimdir? Kaya Sabancı'ya Ne Oldu, Sağlık Durumu Nasıl?

Kaya Sabancı Kimdir? Kaya Sabancı'ya Ne Oldu, Sağlık Durumu Nasıl?

Elif ÇAMLIBEL
21.06.2024 - 00:36 Son Güncelleme: 22.06.2024 - 08:11

Sabancı ailesinin belki de en az tanınan ve gözlerden uzak kalan aile üyelerinden Kaya Sabancı'nın akşam saatlerinde Bodrum'da Vedat Aşçı tarafından saldırıya uğradığı yönündeki iddialar dikkat çekti. Peki, Kaya Sabancı kimdir? Kaya Sabancı'nın sağlık durumu nasıl? 

İşte, detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Kaya Sabancı Kimdir?

Kaya Sabancı Kimdir?

Kaya Sabancı, Hacı Mehmet Sabancı'nın oğlu ve ailenin denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firması YASA Holding'in sahibi Yalçın Sabancı'nın kardeşidir. Kaya Sabancı, 2004 yılından oğlu Cem Sabancı'nın trajik ölümünün ardından hayatını Amerika'da sürdürmeye başlamıştır. 

Kaya Sabancı, iş dünyasındaki faaliyetlerine Miami'de kurduğu Kasa International Corp. adlı şirketle devam etmektedir. Sabancı'nın bu şirket üzerinden yürüttüğü ticaret faaliyetleri, onun iş hayatındaki başarısını ve etkinliğini sürdürmesini sağlamaktadır. Öte yandan, tatil zamanlarını değerlendirmeyi tercih ettiği yer ise Türkiye'nin Ege kıyılarıdır.

Kaya Sabancı'ya Ne oldu?

Kaya Sabancı'ya Ne oldu?

Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre, Vedat Aşçı ile Kaya Sabancı arasında yaşanan tartışma hastanede bitti. İddialara göre, Bodrum'da bir mekanın 'Yaza merhaba' partisinde sözlü tartışmanın ardından Vedat Aşçı, Kaya Sabancı'ya yumruk attı. Aldığı darbe ile yere düşen Sabancı'ya korumalar saldırdı. 

Kaya Sabancı'nın avukatı Ömer Reşat Kayran ise Vedat Aşçı ve korumaları hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. Ve yaptığı açıklamada, 72 yaşındaki müvekkilinin hiçbir suçu olmadığını; Vedat Aşçı'nın ve korumalarının Kaya Sabancı'yı görür görmez saldırdıklarını ifade etti.

Kaya Sabancı'nın Sağlık Durumu Nasıl?

Kaya Sabancı'nın Sağlık Durumu Nasıl?

Yaşanan olayda gözüne ve başına darbe alan Kaya Sabancı'nın tedbir amaçlı bir gün hastanede tutulduktan sonra taburcu edildi. Göz damarında çatlak ve elmacık kemiğinde kırık olduğu öğrenildi. İlk etapta Bodrum Amerikan Hastanesi'nde tetkikleri ve tedavisi yapılan, iş insanı önümüzdeki günlerde ameliyat olacak. 

Hastane çıkışı soruları yanıtlayan Kaya Sabancı, olay anına ve sağlık durumuna ilişkin açıklama yapmayı da ihmal etmedi. Sağlık durumuna ilişkin, “Gözaltı damarımda çatlaklık var. Elmacık kemiğinde kırık var, 2-3 gün sonra ameliyat olacağım. Ya ben 72 yaşındayım, 25 yaşındaki delikanlıya mı vuruyorsun? Ne gerek var bunlara. Orada ölebilirdim ben.” dedi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
10
6
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Acacias Rtc

Kesin soylu ile fotoğrafı vardır bu aşçı nın

H.ibrehim

Sallanıyoruz Beyler ! Tutunun🤔

"Akıllı Sıralama" filtresinde tüm yorumlara ulaşamıyor olabilirsiniz.
Rahatsız edici veya saldırgan yorumlar, "Tarihe Göre" filtresi altında yer almaktadır.