Görüş Bildir
Haberler
Kişiliğine Göre Hangi Gelinliği Giymelisin?

Kişiliğine Göre Hangi Gelinliği Giymelisin?

Begüm
06.08.2023 - 14:00

Küçük bir kız çocuğuyken hayallerimizi süslemeye başlayan ve kalbimizde büyük bir yer kaplayan gelinlikler, ileride gerçekten onu giymemiz gereken gün gelip çattığında da en büyük kaygımızın baş rolü olur.  Ama unutmamak gerekir ki her gelin güzeldir, kusursuzdur. Gelinlik öyle büyülü bir elbisedir ki, birden seni uçsuz bucaksız masal diyarlarının prensesi gibi hissettirebilir. Şimdi gel bakalım, seni o özel gününün prensesi yapacak gelinlik hangisiymiş!

Hazırsan, haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle yaş aralığını öğrenelim.

2. Öncelikle seni tanımlayan bir kişilik özelliği seçer misin?

3. Evlendikten sonra, eşinin ailesine 'anne' 'baba' diyebilir misin?

4. Kendinde 'karanlık' bulduğun huyun aşağıdakilerden hangisine yakın?

4. Kendinde 'karanlık' bulduğun huyun aşağıdakilerden hangisine yakın?

5. Evlilik teklifini bu yüzüklerden hangisiyle almak isterdin peki?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. İlişkinde konuşkan olan taraf mısın, sessiz kalan mı?

7. İlişkinin başlaması için ilk adımı atan taraf sen olur musun?

7. İlişkinin başlaması için ilk adımı atan taraf sen olur musun?

8. İlişkide önem verdiğin 'ilk üçlü' desek?

9. Partnerin yaparsa, affedemeyeceğin şey nedir?

9. Partnerin yaparsa, affedemeyeceğin şey nedir?

10. Diyelim ki evlendin ve balayına gideceksin; ambiansı hangisi gibi olsun isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Geldik son sorumuza, burcunu seçer misin?

11. Geldik son sorumuza, burcunu seçer misin?

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Sen o kadar naif ve romantik bir ruha sahipsin ki! Kumaş olarak saten kullanılması bu elbiseye zarif bir duruş katarken; kumaşın aynı zamanda yapısını 'akan bir suya' benzetebiliriz. İçinde barındırdığın naifliğin ve romantizmin; bu güzel gelinlikle birlikte, üzerinde hayat bulacağını düşündük. Kırgın bir yapın var ve yalan senin kırmızı çizgilerinden. Bu gelinliğin senin yansıman olacağı bir diğer şey de bu! Akışkan ve kolaylıkla buruşabilir olması, senin de kolaylıkla kırılabilir biri olduğunu hatırlattı bizlere. Asil ruhunu, prenses modelden başka bir model taşıyamazdı. Onun da kırgınlıkları var ama ihtişamlıyla her şeyi gizleyip herkesi kendine hayran bırakabilir, tıpkı senin gibi :) Sen bu güzel gelinliği en şık aksesuarınla süsleyeceksin: gülüşünle! Çok duygusal biri olduğunu biliyoruz; ama hayatım, tut gözyaşlarını. Bu güzel günde tek eşlikçin inci gülüşün olsun :)

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Sen hayatını denge üzerine kurmuş birisin. Örneğin; gelinliğin de hem sade olsun hem de biraz simiyle, taşıyla kendini belli etsin istersin. Biz de tam senin için vücut hatlarını belli ederek iddiayı yakalayacak, duru süzülüşüyle de sadeliğine noktayı koyacak bir gelinlik seçtik. Senin duygusal yanındansa mantıklı yanın daha baskın. Bir şey olması gerektiği gibi, doğru yoldan olmalı senin için; yoksa asla anlayışla yaklaşamazsın. Sakinliği, sürekli hareketli bir yaşama tercih edenlerdensin, kafanın rahat olması ilk önceliğin. Birinden gerçekten hoşlandığını anladığın anda, dünyada senin için bambaşka bir diyarın kapıları açılır. Aşkını doyasıya yaşamak istersin. Neredeyse her adımı beraberce atmak senin için çok önemli olur. İşte sana bu güven ve uyum hissini yaşatan adam, bu gelinliği giymene de neden olan adam oluverir :)

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Senin biraz gelenekselci bir yapın var. Gelinlik dediğin, gelinlik gibi olacak işte. Öyle aşırıya kaçmaya da gerek yok; çok sade kalmaya da. Ama birazcık parıltısı da olsun tabii, kim olduğum belli olsun diyorsun, peki! Bizler de tam sana uyacak o gelinliği bulduk! Gerdanın çok güzel göründüğü ve zarafetini ortaya çıkarttığı için kesinlikle omzu düşük bu model tam senlik oldu. Zaten kolye takmaktan da hoşlanan birisin, üzerinde parıltılı bir şeyler bulundurmak, sana kendini iyi hissettiriyor. İnsanların hayatında, parıldayan bir güneş olduğunu unuttuğun zaman, hemen takıp takıştırıp biraz da makyaj yapıp modunu o şekilde yakalayan birisin. Yeni bir ilişkiye bağladığın an hayatının merkezinde o kişi oluyor, sanki dünya her gün; 'onu bir kere daha görebil diye' dönüyor gibi hissediyorsun. Aşkına sahip çıkan, korumacı bir yapın var. Hayata karşı olgun bir duruşun olsa da yakın çevren bilir ki dünyanın en pozitif insanlarından birisindir :)

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Sana en uygun olacak gelinlik; peri kızı gibi süzülebileceğin aynı zamanda da kendini bir prenses gibi hissedeceğin bir modelin olması gerektiğini düşündük. Sen kendini hayatında da öyle abartılı sözlere, cümbüşlere gelebilen birisi değilsin. Gelinliğin de öyle, abartmadan; sadece şık ve zamansız duruşuyla kendini belli etmeli. Yeniliklere açık birisin, seni geleneksel kalıpların içine sokmak zor. Hislerin de oldukça kuvvetli; dedik ya tam bir peri kızı gibisin. Keşfetmeyi dilediğin diyarlara uçmayı, sevdiğin insanla yeni yerler keşfetmeyi seversin. Hayatta yaşadığın zorluklara rağmen umudun hala ilk günkü gibi taptaze! Duruluğunu gözler önüne serecek uçuş uçuş kumaş ile; hem genç, hem dişi hem de umut dolu gözükeceksin!

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Senin Gelinliğin Bu Olmalı!

Geleneksel yapılar, gelinliğe çizilmiş sınırlar pek de sana göre değil. Sen dişil ve oldukça çekici bir kadınsın. Kendini belli edecek, dekolteli bir gelinliğe ihtiyacın var. Bacak yırtmacı olan bu modelde; içindeki maceracı kadın ortaya çıkacak. Üst kısımda hafif kullanılan drapeler, gelinliği düz beyaz bir elbise edasından da kurtarıyor. Senin kişiliğine en uygun gelinlik bu olmalı. Çünkü o da aynen senin gibi; sade duruyor ama kendini ortaya koyması için şaşaya ihtiyacı yok. İnatçı bir yapın var seni kuralların içine hapsetmek oldukça zor. Özgürlüğün senin için en temel ilke. Gelinliğin de buna göre düşünülmüş olup seni kalıp gibi sıkmamalı, rahat olmalısın içerisinde. O zamaaann herkes hayatında görüp görebileceği en eğlenceli geline hazır olsun, şov başlıyor!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
75
43
20
9
5
4
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Böyle Diom

peri kızı gelinliği çıktı, elfe benzetiyorlar zaten. ama bilmiyorum ya, uzun elbiseler boğuyor beni...

Beyzettinyapar

Dün biraz aldatılmasaydım düşünürdüm