Görüş Bildir
Haberler
Kıyamet Sonrası Dünyayı Yeniden Kurmada İnsanlığın Yeni Lideri Olabileceğiniz 10 Oyun

Kıyamet Sonrası Dünyayı Yeniden Kurmada İnsanlığın Yeni Lideri Olabileceğiniz 10 Oyun

Radlands
28.11.2022 - 18:10

Herkesin oyun zevki birbirinden farklıdır. Kimileri daha sakin oyunlardan hoşlanırken kimileri ise kıyamet sonrası dünyayı ele alan oyunları oynamaktan hoşlanmaktadır. Eğer siz bahsettiğimiz oyunseverlerden ikincisiyseniz bu içerik tam size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. The Last of Us

Birçok oyuncunun en iyi zombi oyun serisi olarak gördüğü The Last of Us, Ellie ve Joel'in tedavi umuduyla çıktıkları yolda başlarına gelenleri anlatıyor. Zombi salgınından sonraki dünyayı ele alan The Last of Us'ta iki karakter de insanlığın gidişatını değiştirmeye çalışıyor.

2. Days Gone

Salgın sonrası insanlığın tamamen raydan çıktığı bir başka kurgu dünyası da Days Gone'da karşımıza çıkıyor. Eski bir asker olan Deacon St. John'ı canlandırdığınız oyunda hem yeni dünya düzeniyle tanışıyor hem de çılgınlar gibi motorsiklet sürüyorsunuz.

3. Day R: Survival

3. Day R: Survival

Day R: Survival'da açlığın hüküm sürdüğü bir kıyamet sonrasını yaşıyoruz. Telefondan oynayabileceğiniz bu oyunda SSCB radyoaktif bir saldırı sonrasında çorak bir alana dönüşür. Sizin yapmanız gereken ise hem ailenizi bulmak hem de çivisi çıkmış olan dünyada hayatta kalmaktır.

4. This War of Mine

Oldukça gergin bir havanın hakim olduğu This War of Mine, oyunu oynadığınız süre boyunca omuzlarına bol sorumluluk yükleyen cinsten. Oyunda kimin öleceğine, kime yardım edileceğine, kısacası her şeyi sizin karar vermeniz gerekiyor. Bu oyunu mobil cihazınızdan da oynayabilirsiniz.

5. Sheltered

Kıyamet sonrası hikayelerde hepimiz şunu düşünürüz herhalde 'Burada ailem olsaydı onları nasıl korurdum?' Bu sorunun cevabını nasıl vereceğinizi görmek için Sheltered'i oynayabilirsiniz. Oyunda yeraltı sığınağında hem kendinizi hem de yakınlarınızı korumak için çaba göstermeniz gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Fallout Shelter

Kıyamet sonrası liderlik oyunlarından belki de en keyiflisi olan Fallout Shelter, mobil cihazlarınızda oynamak için en doğru tercihlerden. Kıyamet sonrası yeraltı sığınağında insanlarınızla birlikte hayatta kalmak eğlenceli olduğu kadar zor da.

7. Metro Exodus

Moskova metrosundaki metro yıkıntısından kurtulduktan sonra kıyametin yaşandığı yeni dünyada hayatta kalmaya hazır mısınız? Listedeki birçok oyundan çok daha fazla nabız yükselten Metro Exodus, insana gerçek adrenalini yaşatan cinsten.

8. Mad Max

Mad Max evreninde arabanızın gücü kadar hayatta kalma şansınızın yükseldiğini söylemiş olalım. Bu çılgın yeni dünyada insanlığın kaderini değiştirip düzeni yeniden sağlayacak kişi olmak ise tamamen sizin elinizde!

9. The Division

Bu sefer kıyamet sonrası değil, kıyametin yaşandığı andayız. Tüm şehri bir salgın ele almışken geride kalan insanları kurtarma görevi ise tamamen sizde. The Division ajan ekibiyle insanlığı kurtarmak için tüm gücünüzle savaşma zamanı!

10. Resident Evil

Kıyamet sonrası insanlığın yeniden inşa edildiği oyunlardan bahsederken Resident Evil'dan bahsetmemek olmaz. Hem filmleri hem de oyunlarıyla zombi salgını sonrası hayatı en güzel şekilde yansıtmayı başaran Resident Evil'da başa çıkmanız gereken tek şey zombiler olmayacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
5
3
3
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Days goneda sürülerde yaşadığım gerilimi ömrüde yaşamadım babaları last of us…