Görüş Bildir
Haberler
Melek Kartını Seç: 7 Eylül Perşembe Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Melek Kartını Seç: 7 Eylül Perşembe Günü Melek Kartları Sana Ne Söylüyor?

Begüm
06.09.2023 - 19:01

Melek kartları; kişiye rehberlik etmesi amacıyla belirli mesajlar içerir. Kişi, tamamen hissettiği kartı çekip açar. Kartı seçmeden önce iyi bir niyeti olmasına dikkat etmelidir. Sıkıntılı dönemlerde, kişi sormak istediği soruyu aklından geçirip rehberlik isteyebilir. O güne başlamadan önce; o gün neye dikkat etmeli veya ne duymalı diye niyet ederek de melek kartlarından rehberlik isteyebilir.

Hazırsan, kalbini aç; niyetini belirle ve kartını seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Bugün içinden geçen her ne ise, buna yol göstermesi için sana en yakın gelen kartı seç lütfen🥰

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Çocuk🥰

Çocuk🥰

Bugünkü melek kartına göre; ilahi amacın çocuklarla ve gençlerle ilgili olabilir. Küçük bir çocuğa yardım edebilir veya bağışta bulunabilirsin. Dünyayı iyilik denizine çevirmek biz insanların elindedir. Bunu kendimize bir misyon edinmeli ve yola o şekilde devam etmeliyiz. Gelecek nesillerdeki çocuklara bir armağan, temiz bir nefes olsun diye niyet ederek ağaç dikebilirsin. Bu kartın bir diğer anlamı da aileden birinin bebek haberi alabileceğidir :)

Işık🥰

Işık🥰

Zihninin içinde parıldayan düşünceler, dışarıya açılmaya artık hazırlar. Işık saçarak başkalarına da yön gösterip yollarını aydınlatmak istiyorlar. Bugünkü melek kartına göre, son zamanlarda zihninden geçen düşünceler çok kıymetli ve yol göstericiler. Sanki göklerden zihnine akmış gibiler. Bunu fark etmeli ve kendi fikirlerine saygı duymalısın.

Önderlik🥰

Önderlik🥰

Önderlik kartı, yakın zamanda senin önderliğine ihtiyaç duyulacak bir olayın gerçekleşeceğinin habercisidir. Bu görev, illaki büyük bir olay için gerçekleşmek zorunda değil. Ufacık bir olay bile olsa, bu durum çevrenin sana güvenip kendilerini emanet edebildikleri anlamına gelir. Böylelikle özgüvenin de katlanarak artacaktır.

Kum Saati🥰

Kum Saati🥰

Aklında, gerçekleştirmek için daha uzun zamanlarının olduğunu düşündüğün bir fikrin dönüp duruyor. Bu konuda yanıldığını söylüyor bugün melek kartın. Bu fikir bir aşk itirafı da olabilir, herkesi ilgilendiren büyük bir karar da. Her ne ile ilgili olursa olsun, artık ağzından dökülmesinin zamanı geldi. Ruhunu özgür bırak. O kendi yolunu, ilahi rehberlikle bulacaktır.

Yeni Hayat🥰

Yeni Hayat🥰

Yepyeni bir dünyanın kapıları, sen onu aç diye bekliyor. Hayatından birkaç kişi çıkabilir veya hayatına yeni birkaç kişi girebilir. İş değişikliği veya şehir değişikliği yaşayabilirsin. Tüm bu değişimler senin ve bütünün hayrına olacak diyor bugünkü kartın. Lütfen her yeni geleni, enerjisel olarak kabul edebilmeye niyet et. Çünkü sen alıcı konuma geçebilirsen, evren sana bol bol verecek; tüm güzellikleri ayağına serecektir.

Hayalci🥰

Hayalci🥰

Hayallerin, zihninde imajine ettiğin düşünceler hepsi yüksek bilincinin seni taşımak istediği o en üst noktaların bir ön gösterimi. Bunlara ulaşmak için verdiğin çabaların sonucunu alman yakın. Hayalciliğini daha aktif bir şekilde kullanmalısın. Gün içerisinde, imajinasyonunu kullandığın 7 saniyelik küçük anlar, küçük kaçamaklar yaratabilirsin. 7 bu konuda destekleyici bir rakamdır, onun enerjisinden yararlanabilirsin. Hayalperestler, kendi hayatlarını istedikleri gibi düzenleme şansına en yakın olanlardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
6
2
2
1
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nail Tutya

♥️🙏♥️