Görüş Bildir
Haberler
Önceki Hayatında Seni Kim Öldürdü?

Önceki Hayatında Seni Kim Öldürdü?

Begüm
20.08.2023 - 17:30

Birçoğumuz için bir önceki hayat tamamiyle bir gizem. Yalnızca şimdiki hayatımızda yaşadığımız döngülere bakarak, bazı tahminlerde bulunabiliyoruz. Eğer senin için de bir tahminde bulunmamızı istiyorsan;

haydi, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim.

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. 'Önceki hayat' fikrine inanıyor musun?

4. Şartlar el verseydi, önceki hayatında hangi mesleği seçerdin?

4. Şartlar el verseydi, önceki hayatında hangi mesleği seçerdin?

5. Senin için 'yeri doldurulamaz' olan kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. İnatçı biri misin?

7. Kendini koruman gerekiyor. Her gün yanında hangisini taşırsın?

8. Bu hayattaki sınavının hangi konu olduğunu düşünüyorsun?

9. Sana kötü geleceğini bile bile aşık olduğun kişinin peşinden koşar mısın?

10. 'Güç' kelimesi sana neyi çağrıştırıyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Seni Üvey Annen Öldürmüş!

Seni Üvey Annen Öldürmüş!

1700'lü yıllarda, İngiltere'de yaşayan soylu bir aileymişsiniz. Annenin ölümünden sonra, babanın kardeşlerinle ve seninle ilgilenebilmesi için evlendiği kadın; sıradan bir akşam yemeğinizde sizleri zehirleyerek öldürmüş. İyi eğitim almış, zeki bir çocukmuşsun. Annen de hayattayken, 4 kişilik sıcacık bir yuvanız varmış. Tıpkı masallardaki gibi. fakat her masalın bir kötüsü vardır. Bu masalın kötü karakteri, seni canından etmiş. O yüzden şimdiki hayatına, ailesine oldukça düşkün birisin. Anlayışlı ve saygılı bir yapın var. Kalbin ise çok kırılgan. Ruhun tüm bu yaşananları bildiğinden, hayatına yeni girecek insanlara hep temkinli yaklaşıyorsun. Kendinden yaşça büyük kadınlarla anlaşmakta ise sorun yaşıyorsun.

Seni 'Eşin' Öldürmüş!

Seni 'Eşin' Öldürmüş!

1920'lu yılların İspanya'sında kendi halinde yaşayan bir evli çiftmişsiniz. Sen partnerine delicesine aşık bir adammışsın. İyi eğitim görmüş bir öğretmenmişsin. Eşin zaman geçtikçe, kendisine kendini geliştirme fırsatı verilmediği için içten içe sana haset beslemeye başlamış. Her gün evde yalnız başına oturup seni beklerken, duvarlar üzerine üzerine geliyormuş. Tartışmalarınız her geçen gün artarken, karın en sonunda bir sabah sinir krizi geçirip seni şah damarından bıçaklamış. Ruh, kayıt tutar ve hatırlar. Bu yüzden, şimdiki hayatında aşk senin için çok önemli. Gerçek sevgiyi aramak ve huzurlu bir evlilik yapmak ruhunun arzusu. Sinirli insanları, yüksek sesle konuşanları sevmiyorsun, öyle ortamlarda huzursuz oluyorsun. Ve ne kadar bir işi kusursuz yaparsan yap asla kendini tebrik edemiyorsun. Hayatında, geçmiş yaşamından kalan bu sınavı vermelisin.

Seni 'Kral' Öldürmüş!

1600'lü yıllarda Habsburg Hanedanlığı'nda yaşayan bir ressammışsın. Resimlerin çağın üzerinde, halkın hazır olmadığı şeyleri anlatıyor, kilisenin hiç de hoşuna gitmeyecek şeyleri resmediyormuşsun. Çok yakın bir dostun, altın uğruna seni Kral'a yakalatmış ve idam edilmişsin. Bu yüzden şimdiki hayatında, kendi bildiğinden ödün vermeyen bir yapın var. İnatçılığın da buradan geliyor; ben istiyorsam vardır bir yolu diye düşünüyorsun. Kendine has yeteneklerin var, belki bu yine resim çizmek değildir, fakat farkında olsan da olmasan da sanata bir yatkınlığın var. Sen kendini özgürce ifade edebileceğin yerlerde mutluğu bulacaksın. Özel bir ruhsun :)

Seni Öldüren Yine 'Sen'mişsin!

Osmanlı İmparatorluğu'nda yaşayan güzeller güzeli bir kadınmışsın. Sarayda yaşadığın eziyetler artık canına tak etmiş, Kendini sarayın en yüksek yerinden atmışsın. Bu yüzden şimdiki hayatında, fazla yüksek binalarda bulunduğunda kendini huzursuz hissediyor olabilirsin. Sana sarayda yapılan haksızlıklardan dolayı da, şimdi nerede bir haksızlık görsen müdahale ediyorsun. Adalet senin için en önemli kavram. Çok acı çekmişsin, o yüzden şimdiki hayatında da seni üzecek olayları hayatına çekmeye daha meyillisin. Bu kadar acıya göğüs geren insanların kendine has muazzam bir gülüşü olur derler, biz de seni o hiç değişmeyen gülümsemenden tanıdık :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
54
25
15
8
6
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
aysesltan

Önceki hayatimda üvey annem, șimdiki hayatimda öz annem. Kaderim degismiyo amk

Gizem Yenikler

Seni 'Kral' Öldürmüş!

onur.ozdemir

Seni Öldüren Yine 'Sen'mişsin! Osmanlı İmparatorluğu'nda yaşayan güzeller güzeli bir kadınmışsın. Sarayda yaşadığın eziyetler artık canına tak etmiş, Kendini... Devamını Gör