Görüş Bildir
Haberler
Partnerinle Yan Yana Değilken Bile Çok Eğlenmenizi Sağlayacak 8 Online Oyun

etiket Partnerinle Yan Yana Değilken Bile Çok Eğlenmenizi Sağlayacak 8 Online Oyun

Radlands
11.06.2024 - 22:01

Sevgiliyle yapılabilecek en güzel etkinliklerden biri de oyun oynamaktır! Ama hangi oyunları birlikte oynayabileceğiniz konusunda fikriniz yoksa size birkaç önerimiz var...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Lovify

1. Lovify

Partnerinle birbirine sorular sorabileceğin bir oyun arıyorsan Lovify tam size göre! Özellikle de uzak mesafe ilişkileri için kurtarıcı olan bu oyun, aranızdaki iletişim sorunlarını da çözmek için birebir olabilir.

2. Bowling Crew

2. Bowling Crew

Partnerinle aranda tatlı bir rekabet ortamı oluşturacak bir oyun arıyorsanız o zaman tercihiniz Bowling Crew olabilir! Bakalım bowling konusunda hanginiz daha iyisiniz?

3. Amoung Us

3. Amoung Us

İlişkide hem hırs hem de eğlenceyi bir araya getiren Among Us, uzak mesafe ilişkilerinde de eğlenilebileceğini kanıtlıyor! Ayrıca çiftlerin birlikte çalışarak sonuca varması yolunda da onlara eşlik ediyor.

4. Uno

4. Uno

Uno’nun neden mükemmel bir seçim olduğunu anlatmamıza bile gerek yok! Uno hem oynaması çok kolay hem de çok keyifli olduğu için çoğumuz için vazgeçilmezler arasında!

5. 8 Ball Pool

5. 8 Ball Pool

Bilardo oynamayı seven çiftler ise buraya! 8 Ball Pool ile aşırı keyifli vakit geçirebilir, birbirinizle rekabet ederek tatlı bir heyecan ortamı yaratabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Oasis - Start your second life

6. Oasis - Start your second life

Sanal bir dünyada sevgilinle birlikte eğlenceli bir deneyim yaşamaya var mısın? Bu dünyayı sevgilinle birlikte keşfedebilir, onunla date’e çıkabilir, konserlere gidebilir ve hatta paraşütle bile atlayabilirsiniz!

7. Ludo King

7. Ludo King

Kızma Birader’i bilmeyen yoktur herhalde. Çocukluğumuzun oyununu şimdi online olarak sevgilinle keyifle oynayabilirsin! Sırayla zarınızı atın, taşlarınızı hareket ettirin!

8. Mario Kart

8. Mario Kart

Çocukluğumuza döneceğimiz bir başka oyun da Mario! Mario Kart ile karting yarışı yaparak sevginizde vites atlamak mümkün! 😝

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın