Görüş Bildir

Rasim Ozan Kütahyalı (ROK), MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısındaki konuşmasında kullandığı 'Türkiye milleti' ifadesie destek verdi. 

Kütahyalı, 'Türkiye'yi gerçekten seviyorsanız Türkiye Milleti kavramını benimseyin. Aksi halde ırkçılık yapmış olursunuz' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Geçtiğimiz gün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada 'Türkiye milleti' ifadesini kullanan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Rasim Ozan Kütahyalı'dan destek geldi.

Geçtiğimiz gün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada 'Türkiye milleti' ifadesini kullanan MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Rasim Ozan Kütahyalı'dan destek geldi.

Kütahyalı 'Devlet Bahçeli'nin Türkiye Milleti ifadesine sonuna kadar katılıyorum. Türkiye Milleti çok doğru bir sözdür. Türkiye'yi gerçekten seviyorsanız Türkiye Milleti kavramını benimseyin. Aksi halde ırkçılık yapmış olursunuz' ifadelerini kullandı.

Kütahyalı 'Devlet Bahçeli'nin Türkiye Milleti ifadesine sonuna kadar katılıyorum. Türkiye Milleti çok doğru bir sözdür.  Türkiye'yi gerçekten seviyorsanız Türkiye Milleti kavramını benimseyin. Aksi halde ırkçılık yapmış olursunuz' ifadelerini kullandı.

Kütahyalı'nın açıklamaları şu şekilde 👇📹

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
35
13
5
2
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jaws78

Balık baştan kokar dedikleri bu, bozacının şahidi şıracı olur... Türk Milleti Türk... 🇹🇷

mb

Milyon kere beğen tuşu olsaydı keşke

Thistle

Türk Devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk'tür. İfade bu şekilde. Götünüzden Türkiye vatandaşı diye bir terim uydurdunuz Fetö artıkları sizi.... Devamını Gör

Thistle

Şu aveli ciddiye alıp cevap yazma lily. Adamın işi demagoji. Almanya, Alman vatandaşlığı diyor mesela. Türkler, Kürtler veya başka milletten insanlar bundan ... Devamını Gör

Malum Şahıs

bir ülkenin vatandaşlarına karşı dışarıdan millet getirip bunlarla zorla yaşayacaksınız dersen milliyetçiliği patlatırsınız tepki gösterince de rasim gibi bi... Devamını Gör