Görüş Bildir
Haberler
Saatlerce Oyun Oynamaktan Keyif Alıyorsanız 2022'nin En Çok Talep Gören Oyunlarıyla Eğlenceye Doyabilirsiniz!

Saatlerce Oyun Oynamaktan Keyif Alıyorsanız 2022'nin En Çok Talep Gören Oyunlarıyla Eğlenceye Doyabilirsiniz!

03.03.2022 - 09:00

2022 yılı oyun tutkunları için adeta bir oyun şöleni olarak başladı. Art arda çıkan birbirinden kaliteli oyunlar, oyunculara uzun soluklu ve eğlenceli maceraların kapısını aralıyor. God of War'da tanrıların amansız mücadelesine tanık olabilir, Sifu'da aksiyonun dibine vurabilirsiniz. Dövüş oyunlarını sevenler için öne çıkan The King of Fighters XV sayesinde günün stresinden oyun oynayarak uzaklaşabilirsiniz. Dying Light 2 ve Elden Ring gibi açık dünyalı oyunlarda özgürce dolaşıp merak uyandırıcı keşiflerin kapısını aralayabilirsiniz. İşte 2022'nin en iyi oyunları!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Tanrıların amansız mücadelesi: God of War

Tanrıların amansız mücadelesi: God of War

Gelmiş geçmiş en iyi oyun serileri arasında yer alan God of War, mitolojik motifler içeren macera dolu hikayesi sayesinde birçok oyuncunun dikkatini çekiyor. Olimpos tanrılarıyla kıran kırana bir mücadele veren Savaş Tanrısı Kratos, şimdi yepyeni bir maceraya atılıyor. İskandinav tanrıları ve canavarlarıyla büyük bir mücadeleye hazırlanan Kratos, yanına oğlunu da alarak zorlu bir yolculuğa çıkıyor. Nihayet 2022 yılında bilgisayar oyuncularıyla buluşan God of War, eğlenceli saatler vadediyor.

Aksiyonu hissedin: Sifu

Aksiyonu hissedin: Sifu

Oyun heyecanını doyasıya yaşamak ve aksiyona boğulmak isteyenler Sifu'yu mutlaka oynamalı! 2022 yılında hızlı ve sert bir çıkış yakalayan Sifu, keyifli görselleri sayesinde birçok oyuncunun dikkatini çekmeyi başarıyor. Üçüncü şahıs aksiyon oyunları arasında yer alan Sifu, genç bir Kung-Fu öğrencisinin maceralarını konu ediniyor. Canlı dövüş mekanikleri ve her an aksiyona hazır konusu sayesinde heyecanlı bir oyun deneyimi sunuyor.

Tekinsiz bir dünyaya hazır olun: Dying Light 2: Stay Human

Tekinsiz bir dünyaya hazır olun: Dying Light 2: Stay Human

Alternatif bir evrende geçen Dying Light 2: Stay Human, laboratuvarlarda geliştirilen ölümcül bir virüsün tüm dünyaya yayılmasını ve yarattığı mutasyonu konu ediniyor. Tamamen tekinsiz bir açık dünya sunan oyun, oyuncuların hayatta kalmak için her an tetikte olmalarını gerektiriyor. Oyunun en önemli özelliği, açık dünyanın platform şeklinde tasarlanması. Bu sayede tırmanma ve zıplama gibi mekanikler öne çıkarak oyun deneyimini son derece eğlenceli bir hale getiriyor.

Takım ruhunu hissedin: Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

Takım ruhunu hissedin: Tom Clancy's Rainbow Six Extraction

Rainbow Takımı, peş peşe geçirdiği tehlikeli ve aksiyon dolu görevlerin ardından son derece zorlu yeni bir göreve hazırlanıyor. Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, dünyayı tehdit eden ölümcül ve mutasyon geçirmiş uzaylı bir parazite karşı takımca verilen mücadeleyi konu ediniyor. Önceki oyunlara göre daha geniş ve dinamik bir harita sunan etkileyici oyun, güçlü düşmanları ve heyecan dolu oynanış tarzıyla adından söz ettiriyor.

MMORPG oyuncuları için bulunmaz fırsat: Lost Ark

MMORPG oyuncuları için bulunmaz fırsat: Lost Ark

MMORPG türünde oyun sevenler için harika bir deneyim sunan Lost Ark, 2022 yılının en çok oynanan bilgisayar oyunları arasında şimdiden yerini almayı başardı. Fantastik dünyası sayesinde oyunculara başarılı bir görseller sunan Lost Ark, ister tek başına ister arkadaşlarla beraber oynanabiliyor. Sürekli genişleyen sınıf listesi ve karakter özelleştirmeleri sayesinde kullanıcıların kendi oynayış tarzlarına uygun karakterler oluşturmasına da imkan tanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Dövüş tutkunlarına özel: The King of Fighters XV

Dövüş tutkunlarına özel: The King of Fighters XV

1994 yılından beri oyun severlerle buluşan The King of Fighters, 6 yılın ardından sonunda tekrar oyuncularla buluştu. The King of Fighters XV, önceki oyunlarına göre daha gerçekçi ve canlı görsellik sunmasıyla oyuncuları etkilemeyi başarıyor. En iyi dövüş oyunları arasında gösterilen oyun, çekici karakterleri, gerçekçi vuruş hissi ve keyif veren oyun yapısıyla öne çıkmayı başarıyor. Günün stresinden ve yorgunluğundan oyun oynayarak uzaklaşmak isteyenler için harika bir seçenek!

2022 yılının göz bebeği: Elden Ring

2022 yılının göz bebeği: Elden Ring

Souls tarzı zorlayıcı oyunlardan hoşlanan kişiler için harika bir öneriyle karşınızdayız, Elden Ring! Oyun, gotik atmosferi ve keşfe açık büyük haritası sayesinde sürükleyici bir açık dünya deneyimi sunuyor. Gerçekçi ve zorlayıcı savaş mekanikleri, at sürme deneyimi ve trajik hikayeleriyle oyuncuların uzun süre başından kalkamayacağı bir oyun olarak öne çıkıyor. Zorlayıcı oyun oynamayı sevenlere hitap eden Elden Ring, derin ve etkileyici hikayesiyle oyuncuları büyülemeyi başarıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın