Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Ruj Rengine Göre En Belirgin Kişilik Özelliğin Ne?

Seçtiğin Ruj Rengine Göre En Belirgin Kişilik Özelliğin Ne?

Begüm
24.08.2023 - 13:27

Makyajın bildiğimiz kullanım amacı, güzelliğimizi ortaya çıkarmak. Peki ya bilinmeyen tarafı? 

Tercih ettiğimiz rujun rengi, aslında karşı tarafa vermek istediğimiz mesajın en güzel yansıması, tabii okumasını bilene. Senin sıklıkla tercih ettiğin ruj rengine göre, karakterininde en ön planda olan özelliğini söyleyeceğiz. 

Hazırsan, seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

En sık kullandığın rujun rengi hangisine yakın?

Disiplinli Birisin!

Sen bir işe mutlaka planını, programını yapıp başlayanlardansın. Son dakika gelişen şeyler hiç sana göre değil. Düzen ve huzur aşığısın. Sana bir sorumluluk yüklendiğinde, yükleyen kişinin gözü asla arkada kalmaz; çünkü bilir ki senin azimli ve disiplinli çalışman her işi en iyi sonuca götürecektir. Çocukluğundan beri değişmeyen bir özelliğin disiplinli oluşun. Sınırlarını hep doğru yerde ve doğru zamanlarda çizmişsin. Senin ideallerinin önüne geçmeye çalışacak bir kişi bile yok çünkü biliyorlar ki buna yeltendikleri anda seni kaybedeceklerdir.

Sadık Birisin!

Evine, ailene, arkadaşlarına, sevgiline... Kim veya ne olduğu hiç önemli değil senin için. Sadık olmak senin doğanda var. Çevrendekiler için dünyanın en anlayışlı ve en sadık insanısın. Ne olursa olsun yanlarında olacağına güvenleri tam. Normalde kimseyle paylaşamadıkları dertlerini ve mutluluklarını seninle kolaylıkla paylaşabiliyorlar. Sen de onları dinlemeyi ve yanında olduğunu hissetmelerini seviyorsun. Sadakatsizlik senin için katlanılabilir bir şey değil. Sadakatinden şüphe ettiğin insanlar kolaylıkla gözündeki değerini yitirebiliyor.

Eğlenceli Birisin!

Şen kahkahalarıyla gittiği yeri aydınlatan, bakışları neşe dolu; cennetten bir parçasın sen! Minik oyunları, ufak kaçamakları ve ani sürprizleri seven birisin. Yaşam dolu bir ruhun var. Normalde kadınlar, yaş aldıkça ciddi ve olgun görünmeliyim endişesine girerler. Ama bu sende tam tersi işlemiş. Sen yaş aldıkça, hayatının eğlenceli ve keyifli tarafını yeniden keşfetmeye başlamışsın.

Özgüvenli Birisin!

Kraliçe, hoş geldin! Seni görünce birden gözlerimiz kamaştı doğrusu. Sen özgüveninle insanları kendine hayran bırakan birisin. Sen bir ortama ilk defa girdiğinde istemsizce tüm yüzler sana dönüyor, yüksek auranla odayı aydınlatıyorsun. Hayatına kolay insan almaz, hayatından kolay insan çıkarmaz bir yapın var. Grilerin yok. Ya siyahtır senin için ya da beyaz. Öyle nabza göre şerbet veren olayları da kişileri de sevmiyorsun. Netlik ve dürüstlük, bu hayattaki en önemli çizgin. En zor olaylarda bile kendine olan güvenini zedelemiyorsun. Olayların geçici olduğunun farkındasın, geriye yine kendi kendine kalcağını biliyorsun ve elinden geldiğince seni kötü etkileyecek durumlardan uzak duruyorsun.

Sinirli Birisin!

Bazen içine atıp susmak zorunda kalsan da aslında sen oldukça agresif bir yapıya sahipsin. İmkanın olsa çığlık çığlığa kavga edeceksin herkesle. En başta hayatla ve kendinle. Kendine has birçok özelliğin var. Çoğu insanın anlam veremediği, ama senin kendinde çok sevdiğin. Belki de bu asi duruşunun ve sinirinin nedeni, insanlara kendini kabul ettirememiş olmandır. Bırak onlar istediklerini düşünsün. Sen böyle çok güzelsin!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
25
10
7
6
5
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nrgsss

Sadık birisin!

KumdanKum

Özgüvenli Birisin! Kraliçe, hoş geldin! Seni görünce birden gözlerimiz kamaştı doğrusu. Sen özgüveninle insanları kendine hayran bırakan birisin. Sen bir ort... Devamını Gör

KumdanKum

Bir test bu kadar mı doğru çıkar..aurayi hayran bırakmayı geçiyorum ama diğer nokta atışı detaylar 👌

kubrickss

Sinirli Birisin! Bazen içine atıp susmak zorunda kalsan da aslında sen oldukça agresif bir yapıya sahipsin. İmkanın olsa çığlık çığlığa kavga edeceksin herk... Devamını Gör

grandport

kırmızıdan şaşma. relax ol. 😊