Görüş Bildir
Haberler
Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut Tutuklandı

Sosyal Medya Fenomeni Gaga Bulut Tutuklandı

Sosyal medyada Gaga Bulut olarak bilinen fenomen 26 yaşındaki Bulut Altuğ, dün akşam saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı. Altuğ, şantaj iddiasıyla çıktığı mahkemede tutuklandı.

Gaga Bulut’un gözaltına alınma görüntülerinden bu içerikte bahsetmiştik;

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ekipler uzun süredir takip ediyordu

Ekipler uzun süredir takip ediyordu

İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 2018'de İzmir'de 2 erkek çocuğunu öpüştürdüğü videoyu sosyal medyadan yayınladığı gerekçesiyle yargılandığı davada 17 yıl hapse çarptırılıp sonra tahliye edilen sosyal medya fenomeni Bulut Altuğ'a ait 'iamgagabulut' adlı Instagram hesabını takibe aldı. 

Ekipler, 'Gaga Bulut' olarak bilinen fenomen Altuğ'un, sosyal medya uygulamasından kanal açıp cinsel içerikli videolar paylaştığı, bu fotoğraf ve videolardaki kişilere ait görselleri kaldırmak için şantaj yaptığını belirledi. 

Polis, hakkında 'kişisel verileri hukuka aykırı olarak verme veya ele geçirmek' ve 'şantaj' suçlarından soruşturma açılan Altuğ'un adresine dün sabah operasyon düzenledi. Altuğ gözaltına alınırken, kendisine ait çelik kasada, suçtan elde edildiği değerlendirilen yaklaşık 500 bin lira değerinde altın ve nakit ele geçirildi.

Bulut Altuğ, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Altuğ, tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
147
21
6
5
4
1
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Alice in the world

Bunun gibi tiplerin hepsinin bir bir atılması gerekiyor içeriye . Maalesef bunlar yüzünden oldu genç arkadaşlar boş kafalı,aşırı para hırslı ve düşük seviyel... Devamını Gör

Abdullah Kg

Her devrin ileri gelenleri o devrin seviyesini gösteriyor .. maalesef bu kuşağın seviyesinde büyük ölçüde ortada..işin en korkunç tarafı ise Z kuşağı şöyle b... Devamını Gör

Nerzurum

Sanırım Gagalandın.

Emrullah artrk

icerde kolonoskopi yaparlar buna ama onun için bunun hiçbir önemi yok zaten kaybetmiş herseyini kendine koyduran bi mahlukat bol bol dayak yer icerde buna so... Devamını Gör