Görüş Bildir
Haberler
Tatile Çıkmadan Önce Bu İçeriğe Bakmalısınız! Valizinizde Kesinlikle Olması Gereken 10 Kullanışlı Tatil Eşyası

etiket Tatile Çıkmadan Önce Bu İçeriğe Bakmalısınız! Valizinizde Kesinlikle Olması Gereken 10 Kullanışlı Tatil Eşyası

İrem Coşkun
05.07.2024 - 14:01

Tatil zamanı geldiyse bu içerik tam size göre! Tatile çıkarken valiz hazırlamak bazen zahmetli olabilir ama endişelenmeyin, sizin için harika bir liste hazırladık. Hem kullanışlı hem de finansal açıdan tasarruf etmenizi sağlayacak bu 10 eşyayı mutlaka valizinize ekleyin! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Taşınabilir şarj cihazı

Tatilde telefonun şarjının çok çabuk bittiğini biliyoruz. Fotoğraf çekmek, navigasyon kullanmak ve acil durumlarda iletişim kurmak için telefonlarımızı sıkça kullanıyoruz. Bunun için taşınabilir şarj cihazı bulundurmak büyük avantaj sağlar. Aynı zamanda havalimanlarında ya da otellerde pahalı şarj hizmetlerinden kaçınarak tasarruf da edebilirsiniz.

2. Bozuk para cüzdanı

Yurtdışında küçük harcamalar için bozuk paralar çok işinize yarayacak. Döviz bozdurma masraflarını azaltarak küçük harcamaları bozuk paralarla yapabilirsiniz. Bunun için de bir bozuk para cüzdanı işinizi oldukça kolaylaştırabilir.

3. Güneş kremi

Tatil demek güneş demek! Güneşin zararlı ışınlarından korunmak için mutlaka iyi bir güneş kremi taşıyın. Hem cildinizi koruyun hem de bronzlaşmanın tadını çıkarın!

4. Su geçirmez telefon kılıfı

Tatilde fotoğraf çekmek, suyun altında bile mümkün. Su geçirmez bir telefon kılıfı ile anılarınızı güvenle ölümsüzleştirin.

5. Katlanabilir sırt çantası

Tatildeyken alışveriş yaparken ya da gezerken ekstra bir çantaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Katlanabilir bir sırt çantası bu gibi durumlar için ideal.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Silikon seyahat şişeleri

Tatilde kozmetik ihtiyaçlarınız için ekstra para harcamayın. Şampuan, losyon gibi sıvıları taşımanın en pratik yolu, silikon seyahat şişeleri! Küçük boy ürünleri almak yerine evdeki ürünlerinizi taşıyarak ekstra masraftan kurtulun!

7. Hafif ve hızlı kuruyan havlu

Tatilde hayatınızı kolaylaştıracak bir ipucu daha! Hızlı kuruyan havlu; plajda, havuzda ya da duş sonrası size büyük konfor sağlayacak! Aynı zamanda, otel havluları yerine kendi havlunuzu kullanarak hijyenik ve tasarruflu bir tercih de yapmış olursunuz.

8. Gizli para cüzdanı

Tatilde nakitlerinizi güvenle saklamanın yolu! Tatildeyken hırsızlık ve kayıplara karşı paranızı güvenceye alarak maddi zarara uğramaktan kaçının.

9. Göz bandı ve kulak tıkacı

Uykusuz bir tatil kabus olabilir. Göz bandı ve kulak tıkacı ile günün yorgunluğunu atarak rahat bir uyku çekin ve tatilin tadını çıkarın.

10. Deniz terliği

Kumsalda rahatça yürüyebilmek için deniz terliği şart. Hem ayaklarınız kumdan yanmasın hem de şıklığınızdan ödün vermeyin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın