Görüş Bildir
Messi Kompleksi Neler Yaptırıyor: 2026 Dünya Kupası'nda Oynamaya Kararlı Cristiano Ronaldo Dalga Konusu Oldu!
Portekiz için Euro 2024'ün pek de iyi geçtiğini söyleyemeyiz. Çeyrek final mücadelesinde Fransa'ya penaltılarla kaybeden Portekiz'de özellikle de dünya yıldızı Cristiano Ronaldo epey üzgün. Ancak yarı final yolundan dönen Ronaldo'nun pek de pes etmeye niyeti yok! Son gelen haberler Ronaldo'nun şimdiden 2026 Dünya Kupası hazırlıklarına başladığı yönünde!Kaynak
Reklam
Reklam
Kupa Amerika'da Buz Kesen Açıklama: Brezilya'yı Yenen Uruguay'ın Teknik Direktörü "Futbol Bu Değil" Dedi!
2024 yazını hem Euro 2024'le hem de Kupa Amerika'yla muazzam bir şekilde geçiren futbolseverler mutlu olsa da işin arka planında pek de iç açıcı bir tablo yok ortada. Yoğun maç programından ötürü yorgun düşen futbolcular bir yana, takımların koçlarından da şaşırtıcı açıklamalar gelebiliyor. Kupa Amerika'da büyük bir şoka imza atarak Brezilya'yı penaltılarla geçip büyük bir sükse yapan Uruguay takımından herkesi şaşırtan bir açıklama geldi.
Reklam
Söz Sırası Sizde: Euro2024 Çeyrek Finalinde Hollanda’ya Yenilen Milli Takımda Mağlubiyetin Sorumlusu Kim?
etiket
Büyük umutlarla katıldığımız Avrupa Futbol Şampiyonası’na çeyrek finalde Hollanda’ya trajik şekilde kaybederek veda ettik. Yolumuzun açık olduğu, finale kadar gidebileceğimiz yorumlarının yapıldığı turnuvada çeyrek finalde elenmek milyonlarca kişinin moralini hayli bozdu. Teknik direktör Vincento Montella’nın geç oyuncu değiştirdiği iddiaları, UEFA’nın Merih Demiral’a verdiği ceza… Kaybetmemizin ardında onlarca neden sayıldı. Şimdi söz sırası sizde. A Milli Futbol Takımımızın Euro2024’e çeyrek finalde veda etmesinin sorumlusu kim? 
Reklam
Reklam
Milli Takımımız Hollanda’ya Elendi Ama Dünya Basını Türkiye’yi Konuştu
A Milli Futbol Takımımız, Euro2024 çeyrek final maçında Hollanda’ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Milli takımımız, turnuvadan elenmesine rağmen ortaya koyduğu mücadele ile tüm dünyayı kendisine hayran bıraktı. Dünya basını da maç haberlerinde milli takımımızın mücadelesini ön plana çıkardı. İşte dünya basınında milli takımımız hakkında yapılan yorumlardan bazıları:
Reklam