Görüş Bildir
Haberler
Ukrayna Türkiye Uçuşları Ne Zaman Başlayacak? Ukrayna Uçak Seferleri Başladı mı? THY ve Pegasus'tan Açıklama

Ukrayna Türkiye Uçuşları Ne Zaman Başlayacak? Ukrayna Uçak Seferleri Başladı mı? THY ve Pegasus'tan Açıklama

Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın ardından ülkemizde uçak firmaları uçuşlarını ertelemeye başladı. Ukrayna uçuşlarının ne zaman başlayacağı gündemde yer alırken yeni açıklama geldi. Rusya'nın saldırıları altında olan Ukrayna'ya 24 Şubat'ta hava sahasının kapatılmasının ardından, Türk Hava Yolları (THY) süreyi uzattığını duyurdu. Peki, Ukrayna'ya uçak seferleri durduruldu mu? Ukrayna Türkiye uçuşları ne zaman başlayacak? İşte  THY ve Pegasus'tan açıklama...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekatın ardından THY ve Pegasus hava sahasını kapatma kararı almıştı. THY ve Pegasus tarafından Ukrayna uçakları hakkında yeni duyuru yayınlandı. Peki, Ukrayna'ya uçak seferleri durduruldu mu? Ukrayna Türkiye uçuşları ne zaman başlayacak?

Ukrayna Türkiye Uçuşları Ne Zaman Başlayacak?

Ukrayna Türkiye Uçuşları Ne Zaman Başlayacak?

Türk Hava Yolları, Ukrayna ile Türkiye arasındaki uçuşlarla ilgili açıklama yaptı. Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik eylemlerinin ardından THY ve Pegasus hava sahalarını kapatma kararı aldı. THY ve Pegasus, Ukrayna uçağı için yeni bir duyuru yayınladı. THY'nin resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruda, '24 Şubat - 21 Mart 2022 (dahil) tarihleri ​​arasında Ukrayna'ya ve Ukrayna'dan tüm uçuşlarımız iptal edilmiştir.' ifadeleri kullanıldı.

Konuyla ilgili olarak THY resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, '24 Şubat-21 Mart 2022 (dahil) tarihleri arasındaki Ukrayna varış ve çıkışlı tüm uçuşlarımız iptal edilmiştir. 24 Şubat 2022 ve öncesinde biletlenmiş, 24 Şubat-21 Mart 2022 tarihleri arasında Ukrayna varışlı veya çıkışlı uçuşu bulunan yolcularımıza değişiklik ve iade hakları tanımlanmıştır' denildi.

Havayolu şirketi Kişinev (Moldova) uçuşlarını 21 Mart'a, Rostov (Rusya) uçuşlarını da 20 Mart'a kadar iptal ettiğini de bildirdi.

Pegasus'tan Açıklama

Pegasus'tan Açıklama

Pegasus'tan yapılan açıklamada seferlerin 20 Mart'a kadar iptal edildiği bildirildi. Açıklamada, 'Ukrayna hava sahası kapatılmıştır. 20 Mart 2022 tarihine kadar Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir. (20 Mart dahildir.)

Değişiklik ya da iade işlemlerinizi; https://www.flypgs.com/bilet-islemleri ve Mobil Uygulamamız aracılığıyla ya da 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezimiz üzerinden ücretsiz olarak yapabilirsiniz.' ifadesi yer aldı.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın