Görüş Bildir
Haberler
TV
Ya Çok Seversen 2. Bölüm İzle: Ya Çok Seversen Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Ya Çok Seversen 2. Bölüm İzle: Ya Çok Seversen Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kerem Bursin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı Ya Çok Seversen, dün akşam 2. bölümüyle Kanal D ekranlarındaki yerini aldı. Ya Çok Seversen'in 2. bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Ya Çok Seversen 2. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ya Çok Seversen 2. bölüm

Ya Çok Seversen 2. bölüm

Kanal D'nin yeni dizisi Ya Çok Seversen ikinici bölümüyle de seyiricileri ekran başına kitledi. Ateş ve Leyla'nın yaşadıklarını konu edinen dizide son bölüm oldukça heyecanlıydı.

Ya Çok Seversen son bölümde ne oldu?

Ya Çok Seversen son bölümde ne oldu?

Ateş'ın eve dönüşü, Leyla ve çocukları büyük bir şaşkınlığa uğratır. Leyla'nın dadılık yalanını sürdürebilmesi, Ateş'in evde olmasıyla tehlikeye girer. Üstelik, her yerde dolandırılan damadın ailesi tarafından aranıyor olmaları da ekibin durumunu daha da zorlaştırır. Leyla, başka bir yerleri olmadığı için çiftlikte kalmaya çalışırken çocuklara uyum sağlamakta zorlanır. Gerçek dadının gelmesiyle birlikte ise işler daha da karmaşık hale gelir.

 Ateş için yıllar önce terk ettiği eve geri dönmek oldukça zordur. Tüm bu yaşananlarla yetinmek yetmezmiş gibi, avukatın imzalamalarını zorunlu kıldığı aile anayasası gereği Ateş, kardeşleriyle birlikte yaşamak zorundadır. Bu durum Ateş'i bunalıma sürüklerken, evde kalabilmek için farklı bir yol izlemeye karar verir. İşte tam bu noktada Leyla devreye girer ve Ateş'i geri döndüren kişi olur. Ateş, sadece evde değil, şirkette de radikal kararlar alırken, ekipten Yakup da herkesi tehlikeye atacak bir adım atar ancak bunu gizlemeyi başarır. Bu sırada Umut ve Füsun, Berit'in kaybolmasıyla ilgili delil toplama sürecinde mahkemeye yardımcı olurlar. Ateş ve Leyla iyice köşeye sıkışmış durumdadır ve artık her şeyin sonuna gelinmiştir.

Ya Çok Seversen 2. bölüm izle

Ya Çok Seversen 2. bölüm izle

YA ÇOK SEVERSEN SON BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın