Görüş Bildir
Haberler
TV
Ya Çok Seversen 4. Bölüm İzle: Ya Çok Seversen Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Ya Çok Seversen 4. Bölüm İzle: Ya Çok Seversen Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kerem Bursin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başarılı başrol performanslarıyla dikkat çeken dizi Ya Çok Seversen, dün akşam 4. bölümüyle izleyicilerle buluştu. Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan bu dizinin son bölümünü kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için Ya Çok Seversen 4. bölüm izleme ekranı

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ya Çok Seversen 4. bölüm izle

Ya Çok Seversen 4. bölüm izle

Perşembe akşamlarının yeni dizilerinden Ya Çok Seversen'in son bölümü, izleyicileri tarafından ilgiyle takip edildi. Ateş ve Leyla'nın başına gelenler heyecan yarattı.

Ya Çok Seversen son bölümde ne oldu?

Ya Çok Seversen son bölümde ne oldu?

Leyla ve Ateş, aralarındaki yakınlaşmanın ardından bir yanlış anlaşılmanın içine düşerler. Bu durumda, Leyla ve ekibi için tehlike çanları çalmaktadır, çünkü kimliklerini açık edecekleri bir zarf evde dolaşmaktadır. Yanlış anlaşılma giderek büyür ve Leyla, Ateş'e karşı intikam duyguları beslemeye başlar. Bu nedenle Arcalı kardeşlerle katıldığı bir etkinlikte bir oyun oynar. Ancak ikisi de gerçeklerin sandıkları gibi olmadığını anlayınca işlerin rengi değişir ve araları düzelir.

Ateş, çocuklarla olan ilişkisinden bunalır ve sonunda bir karar alır. Leyla, bu kararı öğrenince Ateş ile ilgili geri dönülmez bir yola girer. Şirketteki köstebek büyük bir krize yol açar ve Leyla, bu krizin çözümünde anahtar bir rol oynar.

Yakup ise tüm ekibin haberi olmadan kirli bir planın peşindedir. Bu sırada ekip, onları yolun sonuna götürecek tehlikenin farkında değildir. Leyla, kimliğinin açığa çıkma tehlikesine hiç bu kadar yakın olmamıştır.

Ya Çok Seversen son bölüm izle

Ya Çok Seversen son bölüm izle

YA ÇOK SEVERSEN 4. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın