Görüş Bildir
Haberler
TV
Yargı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yargı Yeni Bölüm Fragmanı...

Yargı 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Yargı Yeni Bölüm Fragmanı...

Müge Kakşi
29.03.2022 - 23:00

Kanal D ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanında Ceylin'in, Ilgaz'a 'Bebeğimiz olsun ister misin?' sorusu Ilgaz'ı oldukça mutlu etmiştir. Çift kaosun içerisinde birlikte tutunmaya çalışırken başkalarının yeni planları vardır. İşte Yargı 27. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yargı dizisi her hafta Pazar günleri saat 20:00'de izleyicisi ile buluşuyor. Kanal D ekranlarına yeni bir soluk getiren dizi kısa sürede popüler diziler arasında girmeyi başardı. Başarılı oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise merak ediliyor. İşte Yargı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar...

Yargı 27. Bölüm Fragman

Yargı Son Bölüm Özeti

Yargı Son Bölüm Özeti

Kıyafetleri ilk görüşte tanıyan Ceylin kimliği belli olmayan cesedin babasına ait olduğunu anlar. Bu zamana kadar umutla beklediği babasının ölümüyle yüzleşen Ceylin büyük bir yıkım yaşasa da artık yanında Ilgaz vardır.

Zafer'in ölümü Erguvan'ları sarstığı kadar Kaya ailesini de derinden etkilemiştir. Bu kayıp kimine sarsıntı yaşatırken tüm kozları elinde tutan Yakta Tilmen'in ne yapacağı ise merak edilmektedir.

Büyük bir üzüntü içerisinde olan Ceylin ve diğerleri yaşanan cinayeti gün yüzüne çıkarabilmek için kolları sıvamışlardır. Sabırlı olan Ceylin'e bu konudaki yardım hiç ummadığı bir yerden gelir. 

Öte yandan Ilgaz ise kendi ailesi üzerindeki ölü toprağı aydınlatmaya çalışırken secdiği kadın için de kahrolmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın