Görüş Bildir
Haberler
Yaz Geldiğinde Bir Maden Suyu Olsa da Ferahlasam Diyeceğimiz 7 An

Yaz Geldiğinde Bir Maden Suyu Olsa da Ferahlasam Diyeceğimiz 7 An

O zaman kavurucu sıcaklara maden suyu birebir diyebilir miyiz? 🙃

1. Ofiste çalışırken DL yetiştirmeye çalışırken...

Yoğun bir iş gününde, maillerle boğuşurken enerjin bitmiştir... İşte o an buz gibi, zengin magnezyumlu bir maden suyu imdadına yetişir!

2. Akşamüstü balkon sefası yaparken...

Yemekler yenmiş, havadaki kavurucu sıcak azalmaya başlamış... Gün batımını izlerken doğal aromalarıyla lezzet şöleni yaşatacak bi maden suyu açıp keyfine bakmanın tam zamanı!

3. Denizden/havuzdan çıkıp sahilde dinlenirken..

Sıcak bir yaz gününde deniz kenarında güneşlenirken, tuzlu suyun ve güneşin etkisiyle terlemeye başlarsın ve suyun serinliğini özlediğinde içini ferahlatacak bir maden suyundan daha iyi bir şey yoktur!

4. Trafikte sıkıştığında...

Yazın bunaltıcı sıcaklardan daha kötü bir şey varsa o da yazın araba kullanmaktır! Trafikten bunalıp gitmen gereken yere yetişmeye çalışırken yardımına sadece maden suyu koşabilir!

5. Evi temizlerken....

Yazın her şey yeterince zor değilmiş gibi bir de o sıcakta evi temizlerken için ayrı dışın ayrı yanar. Böyle havalarda temizlik yaparken bir yandan da ferahlamak için maden suyu birebir!

6. Yemeğin yanında canın hiçbir şey içmek istemediğinde...

Yazın insana yemek yemek bile yük olurken, koruyucu içermeyen, doğal aromalı bir maden suyu o an seni ferahlatır, her şeyi güzelleştirebilir!

7. Güneşin alnında bir yandan mangal yapılan pikniklerde...

Hem ateşin hem de havanın sıcaklığını bastırıp vücut sıcaklığını düşürmenin yollarını ararken içini ferahlatacak zengin magnezyumlu maden sularının sana piknik sepetinden gülümsediğini hissedersin!

Yazın bunaldığında zengin magnezyumlu Kızılay Aromalı çeşitleri ile ferahla!

Yazın bunaldığında zengin magnezyumlu Kızılay Aromalı çeşitleri ile ferahla!

Kızılay Aromalı'nın zengin magnezyumlu, koruyucu içermeyen, içerisinde %100 pancar şekeri ve doğal aromalar olan içecekleriyle ferahlamanın tam zamanı! Cool Lime, Berry Hibiskus, Guava gibi tam 11 farklı çeşit Kızılay Aromalı ile benzersiz lezzetlere yelken aç!