Görüş Bildir
Haberler
En Sık Kullandığın Saç Modeline Göre Senin Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz!

En Sık Kullandığın Saç Modeline Göre Senin Nasıl Biri Olduğunu Söylüyoruz!

Begüm
01.09.2023 - 12:31 Son Güncelleme: 01.09.2023 - 20:01

Bir kadın için saçları imzasıdır. En güzel mücevherlerinden bile daha değerlidir. O gün saçlarının nasıl olduğu bile gününün nasıl geçeceğini belirleme neredeyse yetecekken, bir de sürekli yapmayı tercih ettiği saç modelini bilmek, o kadın hakkında çok şey anlatır bizlere. 

Hazırsan, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

En sık hangi saç modelini kullanıyorsun? Seç bakalım.

Sen Tutukulu ve Romantik Birisin!

Kırmızı güller, mum ışıkları, uzun uzun yürüyüşler tam sana göre. Sen tam bir aşk kadınısın. Fakat bu söylediğim şeyleri illa aşık olduğunda yapacaksın diye bir şey yok. Senin için kendi kendine vakit geçirmek de oldukça önemli. Kendinle geçirdiğin vakitte uzun süren banyolar, cilt bakımları ve makyajlar tam sana göre. Bir de mod yükseltici şarkı çalıyorsa arkadan, tadından yenmez. Sen hayatı romantize etmeye bayılıyorsun. Hayatındaki her nefes, her an senin için o kadar kıymetli ki... Bu yüzden negatif olan insanları senin etrafında görmemiz çok zor, görsek bile senin en yakınım dediğin biri kesinlikle olamaz çünkü sen baharda açan en güzel çiçek gibisin; herkesin onun olsun istediği ama kimsenin sahibi olamadığı... Tutkuların ve hayat amacın olarak gördüğün şeyler senin yaşam kaynağın. İçinde seni dinç tutan alevleri, hedeflerin körüklüyor ve sana her güne uyanman için bir neden veriyor. Kendine güvenen özün ve hevesle atan bir kalbin var.

Otoriter Olmasına Rağmen Sıcak Kanlı Birisin!

Sen dışardan bakıldığında güzel ve naif bir surata sahipsin. İnsanlar senin yanına kolaylıkla yaklaşabilirler. Fakat seni tanıyıp hayatına dahil oldukça 'otoriter' yanınla tanışmış olurlar. Sen, her şeye müdehale etmeyi çok seviyorsun. Çevrende olaylar olup biterken, oturup beklemek hiç de sana göre bir şey değil. Karışmadan durman çok zor. Düzenleme, temizleme ve tertip işinde oldukça iyisin. Bu konularda insanlar iç rahatlığıyla senden fikir alabilirler. Görsel zekan fazlasıyla gelişmiş olduğu için, bir gördüğünü bir daha unutmazsın. İsim hafızansa pek iyi sayılmaz, kolay unutabilirsin.

Neşeli ve Masum Birisin!

Sen içten gülüşünle insanların içini ısıtan birisin. Masumiyetin ve kalbinin temizliği yüzüne yansıyor. İnsanlar sana genellikle ''çok tatlısın.'' diye iltifat ediyorlar. İnatçı bir yapın var; ama isteklerini kimseyi kırmadan ve sinirlendirmeden diretmeyi bir şekilde başarıyorsun. Zaten onlar da senin güler yüzüne yeniliyorlar ve kolay ikna oluyorlar. Yaratıcı yönün oldukça kuvvetli. Ortaya yeni fikirler çıkartmakta hiç zorlanmıyorsun, bu senin zaten doğal akışında gerçekleşen bir şey. Bir arkadaş ortamına öylesine otururken bile sana düşünceler ve fikirler yağıyor. Hatta herkesi güldürecek espiriyi de tam zamanında sen buluyorsun. İkili ilişkilerinde alttan alan taraf genellikle sen oluyorsun. Masum biri olup insanların içindeki kötü niyeti göremediğin için, yara alan taraf da hep sen oluyorsun.

Sen Çok Güçlü Birisin!

Hayatın gereklerinden midir yoksa doğuştan mı böyle bir ruha sahipsin bilemiyoruz ama sen oldukça güçlü birisin. Bu duruşun artık bir kıyafet gibi üzerine oturmuş. İnsanlar, seni ilk gördükleri an soğuk bir enerji alıyorlar. Dışarıdan bakıldığında duruşun ciddiyet barındırıyor. Kimseyle kolay kolay samimiyet kuramıyorsun çünkü seni hep güvenip samimiyet kurdukların yaralamış. Bu yaralanmalar, seni üzmüş ama asla yenememiş. Sen her seferinde daha da dayanıklı ve olgun bir şekilde ayağa kalkmışsın. Çok sade ve duru bir güzelliğe sahipsin, insan ilişkilerinde olduğu gibi stilin için yaptığın tercihlerde de sakinlik ve sadelikten yanasın. Senin için en değerli olan şey yine sensin. Bu yüzden sana en ufak bir yanlış yapıldığında bile o kişiye gerçek bir ders veriyorsun. Bir kelimen bile o kişiye seninle uğraşmaması gerektiğini gösteriyor. Zekanı, kıvrakça kullanan birisin ve bunu kullanmaktan hiçbir ortamda çekinmiyorsun.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
33
16
6
5
2
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen Çok Güçlü Birisin!

Aylin Kayhan

Otoriter olmasına rağmen sıcak kanlı birisin...