Görüş Bildir
Haberler
Sen Yunan Mitolojisindeki Hangi Tanrıçasın?

Sen Yunan Mitolojisindeki Hangi Tanrıçasın?

Begüm
09.09.2023 - 17:31

Yunan mitolojisindeki birbirinden güzel bu tanrıçalardan, sen hangisini temsil ediyorsun?

Merak ediyorsan; haydi, teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Yaşını seçer misin?

2. Kendinde en gurur duyduğun şey nedir?

2. Kendinde en gurur duyduğun şey nedir?

3. Romantik biri misin?

4. O eski, mitolojik dönemlere geri dönelim. Sana hangisinin hediye edilmesini istersin?

5. Sana göre dişil enerjisi en yüksek hayvan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Aşağıdaki erkeklerden hangisi tam senin tipin?

7. Geldik son sorumuza. En güzelinden bir de elbise seç kendin için.

Hera

Hera

Her baş tanrıça olarak bilinir. Zeus'un eşidir. O kraliçedir; her zaman asildir ve duru bir güzelliğe sahiptir. İhtişamlı tacını hiçbir zaman çıkartmaz. Bir kuğunun zarafetine sahip olsa da bir aslan yüreğine sahiptir. Tüm gücü elinde tutar. Evlilik, aile, doğurganlık, kıskançlık ve gurur ile ilişkilendirilir. 

Sen Hera'nın tüm bu özelliklerini almışsın. Yürüyüşünden bakışına kadar zarafetinle süzülüyorsun. Gökyüzündeki yıldızlar, senin parıltını kıskanırlar. Sen de sevdiğin adamı herkesten kıskanırsın, onu senin elinden söküp alabilecek kadın henüz doğmadı. Oldukça zeki birisin. Bu yüzden insanları kolaylıkla isteklerin doğrultusunda ikna edebiliyorsun. Oldukça naif ve hassas bir kalbin var. Nerede yardıma ihtiyacı olan biri varsa ilk önce sana sığınabileceğini bilir. Çünkü sen değer verdiği insan için gözünü kırpmadan okların üzerine kendini atabilecek kadar gururlu ve güvenilir birisin. Anaç birisin. Çocuklarla vakit geçirmeyi, onları beslemeyi ve özellikle çevrendeki kadınları güvende hissettirmeyi seviyorsun. Bazen sevdiğin adam için gereksiz kıskançlıklara girebiliyor, sinirli ve gözü kara yönünü hemen ortaya çıkartabiliyorsun.

Medusa

Medusa

Güzeller güzeli Medusa, Athena'nın kıskançlığı sonucunda Gorgon'a çevrilmişti. Bunun sonucu olarak yılan saçlı Medusa, kendisine bakanı, taşa çevirir olmuş. 

Canım sen de aynada kendine mi çok baktın, ne yaptın bilemiyoruz ama taş gibisin vallahi :) Şaka bir yana, Medusa'nın karakteri hemen hemen seninkiyle aynı. Oldukça karmaşık bir iç dünyaya sahipsin. Sana yapılan haksızlıklardan dolayı içinde hep bir hüzün ve öfke var. Bu hisler sen onları unutmaya çalışsan da, maalesef sürekli gün yüzüne çıkıyor. Bunun yanı sıra, çok güçlü bir kadınsın. Dışarıdan oldukça seksi ve gizemli görünüyorsun. Çoğu erkek, sana karşı olan merakına yenik düşüp hemen seninle konuşmaya çalışıyor. Fakat sen, aşktan daha önce dilini yaktığın için oldukça temkinli davranıyorsun. Kendi hayat yolunu kendi kendine çizmeye çalışıyorsun. Geçmişteki ilişkilerinin çoğu toksik ve can yakıcıymış. Bu yüzden sen, elinden geldiğince kimseye daha sonrasında kalbini kırmamak için şans vermiyorsun.

Athena

Athena

Bilgeliğin ve zekanın tanrıçası Athena! Kendisi stratejinin ve savaşın simgesidir. Zeus'un en güvendiği ve en sevdiği kızıdır. Buna güveniyor olacak ki, sert cezalarıyla bilinir. Medusa'yı Gorgon'a o çevirmiştir. 

Athena'nın tüm bu özellikleri sende de mevcut. Sinirlendiğin zaman gözünün önünü görmeyen, inadıyla dağı taşı çatlatacak bir yapın var. Bu konuda çocukluğundan beri böylesin. Zekana her konuda oldukça güvenirsin. Pratik hesapları kolaylıkla yapar, en çıkmazdaki konuları bile o çıkmazın içerisinden çekip çıkartabilirsin. Hırslısın. Bu hayatta güzel yerlere gelebilmek için, çok çaba sarf edilmesine inananlardansın. Aşırı abartılı şeyleri sevmiyor; şıklığını sadeliğin zarafetinden alıyorsun. Kazandığın zaferler de say say bitmez doğrusu. Çektiğin acılardan, kendine kale yapmışsın. Duvarları oldukça sağlam olmuş. Senin iznin olmadan hayatına ne birisi girebilir, ne de sen bitti demeden başkası ilişkinizi bitirebilir :)

Afrodit

Afrodit

Afrodit; güzelliğin, cinselliğin ve aşkın temsilcisidir. Sen yalnızca çevrendeki erkekleri değil, kadınları da etkisi altına alan bir güzelliğe sahipsin. Kadınlar arasında, arkadaş ortamınızda; ''yüzüne ne kullanıyorsun çok güzel'', ''ay bunu nerden aldın bayıldım'' gibi iltifatları alan kişi genellikle sen oluyorsun. Modadan, makyajdan ve sanattan iyi anlıyorsun ve bu konulardaki bilgilerini gündelik hayatında güzelce harmanlıyorsun. İşvenin ve cilvenin kraliçesisin sen. Arkadaş grubunun hem falcısı, hem önerileri alınan kişisi hem de en neşelisisin. Birden farklı bir sürü kişi olabiliyorsun, çok yönlüsün. Güzelliğiyle dillere destan Afrodit'in yeryüzündeki en uygun temsilcisi sensin canım :)

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
77
43
21
12
6
3
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azelia Hill

Medusa tanrıça değil ki

Yon ca

Hera ❤️👍